Samba Dance workshop


Workshop Braziliaanse samba bij je thuis| Braziliaanse samba vrijgezellenfeest op locatie| Braziliaanse samba workshop op een zelf gekozen locatieBraziliaanse samba workshop op locatie| vrijgezellenfeest met Braziliaanse samba op locatie bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Nederland en België.


Ga je een samba vrijgezellenfeest op locatie organiseren? Djembé Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen. Voor Djembé Events is het een uitdaging om deze optimaal in vervulling te laten gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Braziliaanse samba op locatie?Met onze initiatie Braziliaansedans samba leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen samba Braziliaanse dans.Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Braziliaanse dans samba . Natuurlijk geniet je van het samba dansen met exotische cocktail recepten, maar ook van eventueel een diner en/of een workshop cocktails maken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven. Een van de scholen dat we aan bouwen zijn in Congo-Kinshasa

ws_salsa05

De door jou geboekte workshop Braziliaanse dans samba ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Onze samba dansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

maar wil je de workshop Braziliaanse dans samba houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.
Wil je iets echt origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Braziliaanse Sambadans workshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.Beschrijving workshop Samba dans
Braziliaanse dans – Carnavalsfeer – Snelle heupbewegingen–Spectaculair voetenwerkOorsprong en achtergrond
De geschiedenis van de Braziliaanse dans samba gaat terug naar het begin van de 20ste eeuw en is een samensmelting van muziek uit de Indiaanse, Europese en Afrikaanse cultuur. De basis, het ritme, is onmiskenbaar gebaseerd op Afrikaanse muziek die slaven uit de Portugese Kolonies Mozambique en Angola hebben meegenomen. Volgens sommigen is het woord “Samba”of “Semba” zelfs van Afrikaanse origine. Het betekent in de Kimbundu en Mgangela talen van Angola buikstoot of umbigada. Het zou gaan om een traditionele krijgsdans waarbij de deelnemers trommelend en zingend in een kring staan.

De buikstoot was – en is nog steeds in een aantal bestaande sambavormen – een manier om de beurt door te geven aan iemand anders.


Inhoud van de workshop
Er wordt een korte uitleg gegeven over de oorsprong en het ontstaan van de Braziliaanse dans Samba.
We beginnen met eenvoudige basispassen, ondersteund door het geluid van Braziliaanse Samba muziek.
Gaandeweg de workshop worden de passen en combinaties ingewikkelder tot we aan het eind van de workshop tot een choreografische dans komen.

Natuurlijk wordt de vrijgezel extra in het zonnetje gezet; hoe? Dat verklappen wij nog niet.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee
we samenwerkingsverbanden hebben


Wat regelt Djembé Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Djembé Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Samba docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Braziliaanse dans Samba workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Samba workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Samba dans workshopMini- Samba dans workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Samba dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Sambadans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dansCombinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Samba dansen en daarna een workshop cocktailshaken).

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland en Beglië:

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs
Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Braziliaanse dans samba workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste Braziliaanse samba workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@djembe-gent.be


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32 (0)485/78 08 39 or +31 (0)612925882 tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke samba dansworkshop landelijk op locatie:
Djembé Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een sambadansworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een samba workshop in Antwerpen, samba workshop in Brussel, samba workshop in Aalst, samba workshop in Gent, samba workshop in Sint-Niklaas, samba workshop in Hasselt, samba workshop in Brugge, samba workshop in Oostende, samba workshop in Leuven, samba workshop in Tongeren, samba workshop in Dendermonde, samba workshop in Turnhout, samba workshop in Kortrijk, samba workshop in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend samba workshop op locatie of samba workshop bij je thuis. Met deze tips wordt je activiteit in Antwerpen een groot feest!

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
20% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi-foundation.com voor meer informatie over onze stichting.Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


DGE_NL_BE_VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE
Braziliaanse dans samba groepsuitje in AmsterdamBraziliaanse dans samba groepsuitje in RotterdamBraziliaanse dans samba groepsuitje in Den HaagBraziliaanse dans samba groepsuitje in UtrechtBraziliaanse dans samba groepsuitje in EindhovenBraziliaanse dans samba groepsuitje in TilburgBraziliaanse dans samba groepsuitje in GroningenBraziliaanse dans samba groepsuitje in AlmereBraziliaanse dans samba groepsuitje in BredaBraziliaanse dans samba groepsuitje in NijmegenBraziliaanse dans samba groepsuitje in EnschedeBraziliaanse dans samba groepsuitje in ApeldoornBraziliaanse dans samba groepsuitje in HaarlemBraziliaanse dans samba groepsuitje in ArnhemBraziliaanse dans samba groepsuitje in AmersfoortBraziliaanse dans samba groepsuitje in ZaanstadBraziliaanse dans samba groepsuitje in ZaandamBraziliaanse dans samba groepsuitje in HaarlemmermeerBraziliaanse dans samba groepsuitje in HoofddorpBraziliaanse dans samba groepsuitje in ‘s-HertogenboschBraziliaanse dans samba groepsuitje in ZoetermeerBraziliaanse dans samba groepsuitje in ZwolleBraziliaanse dans samba groepsuitje in MaastrichtBraziliaanse dans samba groepsuitje in LeidenBraziliaanse dans samba groepsuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE
Braziliaanse dans samba groepsuitje in Brussel
Braziliaanse dans samba groepsuitje in Antwerpen,Braziliaanse dans samba groepsuitje in Gent, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Charleroi, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Luik, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Brugge, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Namen, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Leuven, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Bergen, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Mechelen, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Aalst,Braziliaanse dans samba groepsuitje in La Louvière, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Kortrijk,Braziliaanse dans samba groepsuitje in Hasselt, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Sint-Niklaas,Braziliaanse dans samba groepsuitje in Oostende, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Doornik,Braziliaanse dans samba groepsuitje in Genk, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Seraing, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Roeselare, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Moeskroen, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Verviers, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Dendermonde, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Beringen, Braziliaanse dans samba groepsuitje in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND
Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in AmsterdamBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in RotterdamBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Den HaagBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in UtrechtBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in EindhovenBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in TilburgBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in GroningenBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in AlmereBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in BredaBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in NijmegenBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in EnschedeBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in ApeldoornBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in HaarlemBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in ArnhemBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in AmersfoortBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in ZaanstadBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in ZaandamBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in HaarlemmermeerBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in HoofddorpBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in ‘s-HertogenboschBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in ZoetermeerBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in ZwolleBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in MaastrichtBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in LeidenBraziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND
Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Brussel
Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Antwerpen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Gent, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Charleroi, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Luik,Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Brugge, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Namen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Leuven, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Bergen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Mechelen,Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Aalst, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in La Louvière, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Kortrijk, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Hasselt, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Oostende, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Doornik, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Genk,Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Seraing, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Roeselare, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Moeskroen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Verviers, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Dendermonde, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Beringen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenavond in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG
Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in AmsterdamBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in RotterdamBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in Den HaagBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in UtrechtBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in EindhovenBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in TilburgBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in GroningenBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in AlmereBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in BredaBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in NijmegenBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in EnschedeBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in ApeldoornBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in HaarlemBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in ArnhemBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in AmersfoortBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in ZaanstadBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in ZaandamBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in HaarlemmermeerBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in HoofddorpBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in ‘s-HertogenboschBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in ZoetermeerBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in ZwolleBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in MaastrichtBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in LeidenBraziliaanse dans samba vrijgezellendag in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG
Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Brussel
Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Antwerpen, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Gent, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Charleroi, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Luik, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Brugge, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Namen, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Leuven, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Bergen, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Mechelen, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Aalst, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in La Louvière, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Kortrijk, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Hasselt, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Sint-Niklaas,Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Oostende, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Doornik, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Genk, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Seraing, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Roeselare, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Moeskroen, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Verviers, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Dendermonde, Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Beringen,Braziliaanse dans samba vrijgezellendag in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST
Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in AmsterdamBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in RotterdamBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Den HaagBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in UtrechtBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in EindhovenBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in TilburgBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in GroningenBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in AlmereBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in BredaBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in NijmegenBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in EnschedeBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in ApeldoornBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in HaarlemBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in ArnhemBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in AmersfoortBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in ZaanstadBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in ZaandamBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in HaarlemmermeerBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in HoofddorpBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in ‘s-HertogenboschBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in ZoetermeerBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in ZwolleBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in MaastrichtBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in LeidenBraziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST
Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Brussel
Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Antwerpen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Gent, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Charleroi, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Luik,Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Brugge, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Namen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Leuven, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Bergen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Mechelen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Aalst, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in La Louvière,Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Kortrijk, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Hasselt, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Oostende, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Doornik,Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Genk, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Seraing,Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Roeselare, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Moeskroen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Verviers, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Dendermonde, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Beringen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenfeest in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE
Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in AmsterdamBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in RotterdamBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Den HaagBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in UtrechtBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in EindhovenBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in TilburgBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in GroningenBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in AlmereBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in BredaBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in NijmegenBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in EnschedeBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in ApeldoornBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in HaarlemBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in ArnhemBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in AmersfoortBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in ZaanstadBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in ZaandamBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in HaarlemmermeerBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in HoofddorpBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in ‘s-HertogenboschBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in ZoetermeerBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in ZwolleBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in MaastrichtBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in LeidenBraziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE
Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Brussel
Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Antwerpen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Gent, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Charleroi, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Luik, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Brugge, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Namen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Leuven, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Bergen,Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Mechelen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Aalst, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in La Louvière, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Kortrijk, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Hasselt,Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Oostende, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Doornik, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Genk, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Seraing, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Roeselare, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Moeskroen,Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Verviers, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Dendermonde, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Beringen, Braziliaanse dans samba vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Antwerpensamba workshop in Brusselsamba workshop in Aalstsamba workshop in Gentsamba workshop in Sint-Niklaassamba workshop in Hasseltsamba workshop in Bruggesamba workshop in Oostendesamba workshop in Leuvensamba workshop in Tongerensamba workshop in Dendermondesamba workshop in Turnhoutsamba workshop in Kortrijksamba workshop in Mechelen.

LCBA_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Antwerpensamba workshop in Brusselsamba workshop in Aalstsamba workshop in Gentsamba workshop in Sint-Niklaassamba workshop in Hasseltsamba workshop in Bruggesamba workshop in Oostendesamba workshop in Leuvensamba workshop in Tongerensamba workshop in Dendermondesamba workshop in Turnhoutsamba workshop in Kortrijksamba workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Antwerpensamba workshop in Brusselsamba workshop in Aalstsamba workshop in Gentsamba workshop in Sint-Niklaassamba workshop in Hasseltsamba workshop in Bruggesamba workshop in Oostendesamba workshop in Leuvensamba workshop in Tongerensamba workshop in Dendermondesamba workshop in Turnhoutsamba workshop in Kortrijksamba workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Antwerpensamba workshop in Brusselsamba workshop in Aalstsamba workshop in Gentsamba workshop in Sint-Niklaassamba workshop in Hasseltsamba workshop in Bruggesamba workshop in Oostendesamba workshop in Leuvensamba workshop in Tongerensamba workshop in Dendermondesamba workshop in Turnhoutsamba workshop in Kortrijksamba workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Antwerpensamba workshop in Brusselsamba workshop in Aalstsamba workshop in Gentsamba workshop in Sint-Niklaassamba workshop in Hasseltsamba workshop in Bruggesamba workshop in Oostendesamba workshop in Leuvensamba workshop in Tongerensamba workshop in Dendermondesamba workshop in Turnhoutsamba workshop in Kortrijksamba workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Antwerpensamba workshop in Brusselsamba workshop in Aalstsamba workshop in Gentsamba workshop in Sint-Niklaassamba workshop in Hasseltsamba workshop in Bruggesamba workshop in Oostendesamba workshop in Leuvensamba workshop in Tongerensamba workshop in Dendermondesamba workshop in Turnhoutsamba workshop in Kortrijksamba workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Antwerpensamba workshop in Brusselsamba workshop in Aalstsamba workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaassamba workshop in Hasseltsamba workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvensamba workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondesamba workshop in Turnhoutsamba workshop in Kortrijksamba workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Amsterdamsamba workshop in Rotterdamsamba workshop in Den Haagsamba workshop in Utrechtsamba workshop in Eindhovensamba workshop in Tilburgsamba workshop in Groningensamba workshop in Almeresamba workshop in Bredasamba workshop in Nijmegensamba workshop in Enschedesamba workshop in Apeldoornsamba workshop in Haarlemsamba workshop in Arnhemsamba workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Amsterdamsamba workshop in Rotterdamsamba workshop in Den Haagsamba workshop in Utrechtsamba workshop in Eindhovensamba workshop in Tilburgsamba workshop in Groningensamba workshop in Almeresamba workshop in Bredasamba workshop in Nijmegensamba workshop in Enschedesamba workshop in Apeldoornsamba workshop in Haarlemsamba workshop in Arnhemsamba workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Antwerpensamba workshop in Brusselsamba workshop in Aalstsamba workshop in Gentsamba workshop in Sint-Niklaassamba workshop in Hasseltsamba workshop in Bruggesamba workshop in Oostendesamba workshop in Leuvensamba workshop in Tongerensamba workshop in Dendermondesamba workshop in Turnhoutsamba workshop in Kortrijksamba workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Amsterdamsamba workshop in Rotterdamsamba workshop in Den Haagsamba workshop in Utrechtsamba workshop in Eindhovensamba workshop in Tilburgsamba workshop in Groningensamba workshop in Almeresamba workshop in Bredasamba workshop in Nijmegensamba workshop in Enschedesamba workshop in Apeldoornsamba workshop in Haarlemsamba workshop in Arnhemsamba workshop in Amersfoort.

DGE_NL_BE_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Amsterdamsamba workshop in Rotterdamsamba workshop in Den Haagsamba workshop in Utrechtsamba workshop in Eindhovensamba workshop in Tilburgsamba workshop in Groningensamba workshop in Almeresamba workshop in Bredasamba workshop in Nijmegensamba workshop in Enschedesamba workshop in Apeldoornsamba workshop in Haarlemsamba workshop in Arnhemsamba workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Amsterdamsamba workshop in Rotterdamsamba workshop in Den Haagsamba workshop in Utrechtsamba workshop in Eindhovensamba workshop in Tilburgsamba workshop in Groningensamba workshop in Almeresamba workshop in Bredasamba workshop in Nijmegensamba workshop in Enschedesamba workshop in Apeldoornsamba workshop in Haarlemsamba workshop in Arnhemsamba workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Amsterdamsamba workshop in Rotterdamsamba workshop in Den Haagsamba workshop in Utrechtsamba workshop in Eindhovensamba workshop in Tilburgsamba workshop in Groningensamba workshop in Almeresamba workshop in Bredasamba workshop in Nijmegensamba workshop in Enschedesamba workshop in Apeldoornsamba workshop in Haarlemsamba workshop in Arnhemsamba workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Amsterdamsamba workshop in Rotterdamsamba workshop in Den Haagsamba workshop in Utrechtsamba workshop in Eindhovensamba workshop in Tilburgsamba workshop in Groningensamba workshop in Almeresamba workshop in Bredasamba workshop in Nijmegensamba workshop in Enschedesamba workshop in Apeldoornsamba workshop in Haarlemsamba workshop in Arnhemsamba workshop in Amersfoort.DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Amsterdamsamba workshop in Rotterdamsamba workshop in Den Haagsamba workshop in Utrechtsamba workshop in Eindhovensamba workshop in Tilburgsamba workshop in Groningensamba workshop in Almeresamba workshop in Bredasamba workshop in Nijmegensamba workshop in Enschedesamba workshop in Apeldoornsamba workshop in Haarlemsamba workshop in Arnhemsamba workshop in Amersfoortsamba workshop in Zaanstadsamba workshop in Zaandamsamba workshop in Haarlemmermeersamba workshop in Hoofddorpsamba workshop in 's-Hertogenboschsamba workshop in Zoetermeersamba workshop in Zwollesamba workshop in Maastrichtsamba workshop in Leidensamba workshop in Dordrechtsamba workshop in Edesamba workshop in Emmensamba workshop in Westlandsamba workshop in Naaldwijksamba workshop in Venlosamba workshop in Delftsamba workshop in Deventersamba workshop in Leeuwardensamba workshop in Alkmaarsamba workshop in Sittard-Geleensamba workshop in Helmondsamba workshop in Heerlensamba workshop in Hilversumsamba workshop in Osssamba workshop in Amstelveensamba workshop in Súdwest-Fryslânsamba workshop in Sneeksamba workshop in Hengelosamba workshop in Purmerendsamba workshop in Roosendaalsamba workshop in Schiedamsamba workshop in Lelystadsamba workshop in Alphen aan den Rijnsamba workshop in Almelosamba workshop in Leidschendamsamba workshop in Voorburgsamba workshop in Spijkenissesamba workshop in Hoornsamba workshop in Goudasamba workshop in Vlaardingensamba workshop in Alblasserdamsamba workshop in Albrandswaardsamba workshop in Alphen aan den Rijnsamba workshop in Barendrechtsamba workshop in Bergambachtsamba workshop in Bernissesamba workshop in Binnenmaassamba workshop in Bodegraven-Reeuwijksamba workshop in Boskoopsamba workshop in Briellesamba workshop in Capelle aan den Ijsselsamba workshop in Cromstrijensamba workshop in Delftsamba workshop in Dirkslandsamba workshop in Dordrecht

samba workshop in Giessenlanden
samba workshop in Goedereedesamba workshop in Gorinchemsamba workshop in Goudasamba workshop in Graafstroomsamba workshop in Den Haagsamba workshop in Hardinxveld-Giessendamsamba workshop in Hellevoetsluissamba workshop in Hendrik-Ido-Ambachtsamba workshop in Hillegomsamba workshop in Kaag en Braassemsamba workshop in Katwijksamba workshop in Korendijksamba workshop in Krimpen aan den Ijsselsamba workshop in Lansingerlandsamba workshop in Leerdamsamba workshop in Leidensamba workshop in Leiderdorpsamba workshop in Leidschendam-Voorburgsamba workshop in Liesveldsamba workshop in Lissesamba workshop in Maassluissamba workshop in Middelharnissamba workshop in Midden-Delflandsamba workshop in Nederleksamba workshop in Nieuw-Lekkerlandsamba workshop in Nieuwkoopsamba workshop in Noordwijksamba workshop in Noordwijkerhoutsamba workshop in Oegstgeestsamba workshop in Oostflakkeesamba workshop in Oud-Beijerlandsamba workshop in Ouderkerksamba workshop in Papendrechtsamba workshop in Pijnacker-Nootdorpsamba workshop in Ridderkerksamba workshop in Rijnwoudesamba workshop in Rijswijksamba workshop in Rotterdamsamba workshop in Schiedamsamba workshop in Schoonhovensamba workshop in Sliedrechtsamba workshop in Spijkenissesamba workshop in Strijensamba workshop in Teylingensamba workshop in Vlaardingensamba workshop in Vlistsamba workshop in Voorschotensamba workshop in Waddinxveensamba workshop in Wassenaarsamba workshop in Westlandsamba workshop in Westvoornesamba workshop in Zederiksamba workshop in Zoetermeersamba workshop in Zoeterwoudesamba workshop in Zuidplassamba workshop in Zwijndrechtsamba workshop in Aalsmeersamba workshop in Alkmaarsamba workshop in Amstelveensamba workshop in Amsterdamsamba workshop in Anna Paulownasamba workshop in Beemster

samba workshop in Bergensamba workshop in Beverwijksamba workshop in Blaricumsamba workshop in Bloemendaalsamba workshop in Bussumsamba workshop in Castricumsamba workshop in Den Helder,samba workshop in Diemen,samba workshop in Drechterland,samba workshop in Edam-Volendam,samba workshop in Enkhuizen,samba workshop in Graft-De Rijp,samba workshop in Haarlem,samba workshop in Haarlemmerliede en Spaarnwoude,samba workshop in Haarlemmermeer,samba workshop in Harenkarspel,samba workshop in Heemskerk,samba workshop in Heemstede,samba workshop in Heerhugowaard,samba workshop in Heiloo,samba workshop in Hilversum,samba workshop in Hoorn,samba workshop in Huizensamba workshop in Koggenlandsamba workshop in Landsmeer,samba workshop in Langedijksamba workshop in Larensamba workshop in Medembliksamba workshop in Muidensamba workshop in Naardensamba workshop in Niedorpsamba workshop in Oostzaansamba workshop in Opmeersamba workshop in Ouder-Amstelsamba workshop in Purmerendsamba workshop in Schagensamba workshop in Schermersamba workshop in Stede Broecsamba workshop in Texelsamba workshop in Uitgeestsamba workshop in Uithoornsamba workshop in Velsensamba workshop in Waterlandsamba workshop in Weespsamba workshop in Wieringensamba workshop in Wieringermeersamba workshop in Wijdemerensamba workshop in Wormerlandsamba workshop in Zaanstadsamba workshop in Zandvoortsamba workshop in Zeevangsamba workshop in Zijpe,samba workshop in 's-Hertogenbosch,samba workshop in Aalburg,samba workshop in Alphen-Chaam,samba workshop in Asten,samba workshop in Baarle-Nassau,samba workshop in Bergeijk,samba workshop in Bergen op Zoom,samba workshop in Bernheze,samba workshop in Best,samba workshop in Bladel,samba workshop in Boekel,samba workshop in Boxmeer,samba workshop in Boxtel,samba workshop in Breda,samba workshop in Cranendonck,samba workshop in Cuijk,

samba workshop in Deurne
,samba workshop in Dongen,samba workshop in Drimmelen,samba workshop in Eersel,samba workshop in Eindhoven,samba workshop in Etten-Leur,samba workshop in Geertruidenberg,samba workshop in Geldrop-Mierlo,samba workshop in Gemert-Bakel,samba workshop in Gilze en Rijen,samba workshop in Goirle,samba workshop in Grave,samba workshop in Haaren,samba workshop in Halderberge,samba workshop in Heeze-Leende,samba workshop in Helmond,samba workshop in Heusden,samba workshop in Hilvarenbeek,samba workshop in Laarbeek,samba workshop in Landerd,samba workshop in Loon op Zand,samba workshop in Maasdonk,samba workshop in Mill en Sint Hubert,samba workshop in Moerdijk,samba workshop in Nuenen, Gerwen en Nederwetten,samba workshop in Oirschot,samba workshop in Oisterwijk,samba workshop in Oosterhout,samba workshop in Oss,samba workshop in Reusel-De Mierden,samba workshop in Roosendaal,samba workshop in Rucphen,samba workshop in Schijndel,samba workshop in Sint Anthonis,samba workshop in Sint-Michielsgestelsamba workshop in Sint-Oedenrodesamba workshop in Somerensamba workshop in Son en Breugelsamba workshop in Steenbergensamba workshop in Tilburgsamba workshop in Udensamba workshop in Valkenswaardsamba workshop in Veghelsamba workshop in Veldhovensamba workshop in Vughtsamba workshop in Waalresamba workshop in Waalwijksamba workshop in Werkendamsamba workshop in Woensdrechtsamba workshop in Woudrichemsamba workshop in Zundertsamba workshop in Almelosamba workshop in Bornesamba workshop in Dalfsen,samba workshop in Dinkellandsamba workshop in Deventersamba workshop in Enschedesamba workshop in Haaksbergensamba workshop in Hardenberg, samba workshop in Hellendoornsamba workshop in Hengelosamba workshop in Hof van Twentesamba workshop in Kampensamba workshop in Lossersamba workshop in Oldenzaalsamba workshop in Olst-Wijhesamba workshop in Ommensamba workshop in Raalte

samba workshop in Rijssen-Holtensamba workshop in Staphorstsamba workshop in Steenwijkerlandsamba workshop in Tubbergensamba workshop in Twenterandsamba workshop in Wierdensamba workshop in Zwartewaterlandsamba workshop in Zwollesamba workshop in Almere,samba workshop in Dronten,samba workshop in Lelystad,samba workshop in Noordoostpolder,samba workshop in Urk,samba workshop in Zeewolde,samba workshop in Axel,samba workshop in Borsele,samba workshop in Goes,samba workshop in Hulst,samba workshop in Kapelle,samba workshop in Middelburg,samba workshop in Noord-Beveland,samba workshop in Oost-Souburg,samba workshop in Reimerswaal,samba workshop in Schouwen-Duiveland,samba workshop in Sluis,samba workshop in Terneuzen,samba workshop in Tholen,samba workshop in Veere,samba workshop in Vlissingen,samba workshop in Zierikzee,samba workshop in Beek,samba workshop in Beesel,samba workshop in Bergen,samba workshop in Brunssum,samba workshop in Echt-Susteren,samba workshop in Eijsden-Margratensamba workshop in Gennep,samba workshop in Gulpen-Wittem,samba workshop in Heerlen,samba workshop in Horst aan de Maas,samba workshop in Kerkrade,samba workshop in Landgraaf,samba workshop in Leudal,samba workshop in Maasgouw,samba workshop in Maastricht,samba workshop in Meerssen,samba workshop in Mook en Middelaar,samba workshop in Nederweert,samba workshop in Nuth,samba workshop in Onderbanken,samba workshop in Peel en Maas,samba workshop in Roerdalen,samba workshop in Roermond,samba workshop in Schinnen,samba workshop in Simpelveld,samba workshop in Sittard-Geleen,samba workshop in Stein,samba workshop in Vaals,samba workshop in Valkenburg aan de Geul,samba workshop in Venlo,samba workshop in Venray,samba workshop in Voerendaal,samba workshop in Weert,samba workshop in Abcoude,samba workshop in Amersfoort,samba workshop in Bunnik,samba workshop in Bunschoten,samba workshop in De Bilt,samba workshop in De Ronde Venen,samba workshop in Eemnes,samba workshop in Renswoude,

samba workshop in Rhenen
,samba workshop in Soest,samba workshop in Stichtse Vecht,samba workshop in Utrecht,samba workshop in Utrechtse Heuvelrug,samba workshop in Houten,samba workshop in Ijsselstein,samba workshop in Leusden,samba workshop in Lopik,samba workshop in Montfoort,samba workshop in Nieuwegein,samba workshop in Oudewater,samba workshop in Veenendaal,samba workshop in Vianen,samba workshop in Wijk bij Duurstede,samba workshop in Woerden,samba workshop in Woudenberg,samba workshop in Zeist,samba workshop in Achterberg,samba workshop in Achterwetering,samba workshop in Achthoven,samba workshop in Amerongen,samba workshop in Austerlitz,samba workshop in Baambrugge,samba workshop in Baarn,samba workshop in Benschop,samba workshop in Spakenburg,samba workshop in De Birkt,samba workshop in Bilthoven,samba workshop in Blokland,samba workshop in Bosch en Duin,samba workshop in Breudijk,samba workshop in Breukelen,samba workshop in Buurtsdijk,samba workshop in Cabauw,samba workshop in Cattenbroek,samba workshop in Cothen,samba workshop in Den Dolder,samba workshop in Diemerbroek,samba workshop in Doorn,samba workshop in Driebergen,samba workshop in Rijsenburg,samba workshop in Achtkarspelen,samba workshop in Ameland,samba workshop in Het Bildt,samba workshop in Boornsterhem,samba workshop in Dantumadeel,samba workshop in Dongeradeel,samba workshop in Ferwerderadeel,samba workshop in Franekeradeel,samba workshop in Gaasterland-Sloten,samba workshop in Harlingen,samba workshop in Heerenveen,samba workshop in Kollumerland en Nieuwkruisland,samba workshop in Leeuwarden,samba workshop in Leeuwarderadeel,samba workshop in Lemsterland,samba workshop in Littenseradeel,samba workshop in Menaldumadeel,samba workshop in Ooststellingwerf,samba workshop in Opsterland,samba workshop in Schiermonnikoog,samba workshop in Skarsterlân,samba workshop in Smallingerland,samba workshop in Súdwest-Fryslânsamba workshop in Terschelling,samba workshop in Tietjerksteradeel,samba workshop in Vlieland,samba workshop in Weststellingwerf,samba workshop in Aalten,samba workshop in Apeldoorn,

samba workshop in Arnhem,samba workshop in Barneveld,samba workshop in Berkelland,samba workshop in Beuningen,samba workshop in Bronckhorst,samba workshop in Brummen,samba workshop in Buren,samba workshop in Culemborg,samba workshop in Doesburg,samba workshop in Doetinchem,samba workshop in Druten,samba workshop in Duiven,samba workshop in Ede,samba workshop in Elburg,samba workshop in Ermelo,samba workshop in Geldermalsen,samba workshop in Groesbeek,samba workshop in Harderwijk,samba workshop in Hattem,samba workshop in Heerde,samba workshop in Heumen,samba workshop in Lingewaal,samba workshop in Lingewaard,samba workshop in Lochem,samba workshop in Maasdriel,samba workshop in Millingen aan de Rijn,samba workshop in Montferland,samba workshop in Neder-Betuwe,samba workshop in Neerijnen,samba workshop in Nijkerk,samba workshop in Nijmegen,samba workshop in Nunspeet,samba workshop in Oldebroek,samba workshop in Oost Gelre,samba workshop in Oude Ijsselstreek,samba workshop in Overbetuwe,samba workshop in Putten,samba workshop in Renkum,samba workshop in Rheden,samba workshop in Rijnwaarden,samba workshop in Rozendaal,samba workshop in Scherpenzeel,samba workshop in Tiel,samba workshop in Ubbergen,samba workshop in Voorst,samba workshop in Wageningen,samba workshop in West Maas en Waal,samba workshop in Westervoort,samba workshop in Wijchen,samba workshop in Winterswijk,samba workshop in Zaltbommel,samba workshop in Zevenaar,samba workshop in Zutphen,samba workshop in Aa en Hunze,samba workshop in Assen,samba workshop in Borger-Odoorn,samba workshop in Coevorden,samba workshop in Emmen,samba workshop in Hoogeveen,samba workshop in Meppel,samba workshop in Midden-Drenthe,samba workshop in Noordenveld,samba workshop in Tynaarlo,samba workshop in Westerveld,samba workshop in De Wolden.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS
samba workshop in Brusselsamba workshop in Antwerpen,samba workshop in Gent,samba workshop in Charleroi,samba workshop in Luik,samba workshop in Brugge,samba workshop in Namen,samba workshop in Leuven,samba workshop in Bergen,samba workshop in Mechelen,samba workshop in Aalst,samba workshop in La Louvière,samba workshop in Kortrijk,samba workshop in Hasselt,samba workshop in Sint-Niklaas,samba workshop in Oostende,samba workshop in Doornik,samba workshop in Genk,samba workshop in Seraing,samba workshop in Roeselare,samba workshop in Moeskroen,samba workshop in Verviers,samba workshop in Dendermonde,samba workshop in Beringen,samba workshop in Turnhout,samba workshop in Vilvoorde,samba workshop in Lokeren,samba workshop in Sint-Truiden,samba workshop in Herstal,samba workshop in Geelsamba workshop in Ninove,samba workshop in Halle,samba workshop in Waregem,samba workshop in Châtelet,samba workshop in Ieper,samba workshop in Lier,samba workshop in Lommel,samba workshop in Waver,samba workshop in Binche,samba workshop in Tienen,samba workshop in Menen,samba workshop in Geraardsbergen,samba workshop in Bilzen,samba workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve,samba workshop in Tongeren,samba workshop in Oudenaarde,samba workshop in Deinze,samba workshop in Aarschot,samba workshop in Aat,samba workshop in Aarlensamba workshop in Herentals,samba workshop in Izegem,samba workshop in Harelbeke,samba workshop in Nijvel,samba workshop in Zinnik,samba workshop in Andenne,samba workshop in Ronse,samba workshop in Zottegem,samba workshop in Mortsel,samba workshop in Maaseik, , samba workshop in Gembloers,samba workshop in Diest,samba workshop in Saint-Ghislain,samba workshop in Fleurus,samba workshop in Scherpenheuvel-Zichem,samba workshop in 's-Gravenbrakel,samba workshop in Hoei,samba workshop in Hoogstraten,samba workshop in Eeklo,samba workshop in Torhout,samba workshop in Poperinge,samba workshop in Dilsen-Stokkem,samba workshop in Tielt,

samba workshop in Blankenberge,samba workshop in Eupen,samba workshop in Lessen,samba workshop in Wervik,samba workshop in Walcourt,samba workshop in Komen-Waasten,samba workshop in Marche-en-Famenne.

samba workshop in Aartselaarsamba workshop in Antwerpensamba workshop in Arendonksamba workshop in Baarle-Hertogsamba workshop in Balensamba workshop in Beersesamba workshop in Berlaarsamba workshop in Boechoutsamba workshop in Bonheidensamba workshop in Boomsamba workshop in Bornemsamba workshop in Borsbeeksamba workshop in Brasschaatsamba workshop in Brechtsamba workshop in Desselsamba workshop in Duffelsamba workshop in Edegemsamba workshop in Essensamba workshop in Geelsamba workshop in Grobbendonksamba workshop in Heist-op-den-Bergsamba workshop in Hemiksemsamba workshop in Herentalssamba workshop in Herenthoutsamba workshop in Herseltsamba workshop in Hoogstratensamba workshop in Hovesamba workshop in Hulshoutsamba workshop in Kalmthoutsamba workshop in Kapellensamba workshop in Kasterleesamba workshop in Kontichsamba workshop in Laakdalsamba workshop in Liersamba workshop in Lillesamba workshop in Lintsamba workshop in Mallesamba workshop in Mechelensamba workshop in Meerhoutsamba workshop in Merksplassamba workshop in Molsamba workshop in Mortselsamba workshop in Nielsamba workshop in Nijlensamba workshop in Olensamba workshop in Oud-Turnhoutsamba workshop in Puttesamba workshop in Puurssamba workshop in Ranstsamba workshop in Ravelssamba workshop in Retiesamba workshop in Rijkevorselsamba workshop in Rumstsamba workshop in Schellesamba workshop in Schildesamba workshop in Schotensamba workshop in Sint-Amandssamba workshop in Sint-Katelijne-Waversamba workshop in Stabroeksamba workshop in Turnhout, samba workshop in Vorselaarsamba workshop in Vosselaarsamba workshop in Westerlosamba workshop in Wijnegemsamba workshop in Willebroeksamba workshop in Wommelgemsamba workshop in Wuustwezelsamba workshop in Zandhovensamba workshop in Zoerselsamba workshop in Zwijndrechtsamba workshop in Gent

samba workshop in Brusselsamba workshop in Bruggesamba workshop in Leuvensamba workshop in Aalstsamba workshop in Kortrijksamba workshop in Hasseltszalsa workshop in Sint-Niklaassamba workshop in Oostendesamba workshop in Genksamba workshop in Doorniksamba workshop in Roeselaresamba workshop in Moeskroensamba workshop in Lokerensamba workshop in Sint-Truidensamba workshop in Mariakerkesamba workshop in Drongensamba workshop in Wondelgemsamba workshop in Sint-Amandsbergsamba workshop in Oostakkersamba workshop in Ledebergsamba workshop in Gentbruggesamba workshop in Afsneesamba workshop in Sint-Denijs-Westremsamba workshop in Zwijnaardesamba workshop in Wachtebekesamba workshop in Lochristisamba workshop in Destelbergensamba workshop in Mellesamba workshop in Merelbekesamba workshop in Heusdensamba workshop in Zevergemsamba workshop in De Pintesamba workshop in Sint-Martens-Latemsamba workshop in Sint-Martens-Leernesamba workshop in Deinzesamba workshop in Vosselaresamba workshop in Nevelesamba workshop in Landegemsamba workshop in Merendreesamba workshop in Alkensamba workshop in Assamba workshop in Beringensamba workshop in Bilzensamba workshop in Bocholtsamba workshop in Borgloonsamba workshop in Breesamba workshop in Diepenbeeksamba workshop in Dilsen-Stokkemsamba workshop in Genksamba workshop in Gingelomsamba workshop in Halensamba workshop in Hamsamba workshop in Hamont-Achelsamba workshop in Hechtel-Ekselsamba workshop in Heerssamba workshop in Herk-de-Stadsamba workshop in Herstappesamba workshop in Heusden-Zoldersamba workshop in Hoeseltsamba workshop in Houthalen-Helchterensamba workshop in Kinrooisamba workshop in Kortessemsamba workshop in Lanakensamba workshop in Leopoldsburgsamba workshop in Lommel

samba workshop in Lummen
samba workshop in Maaseiksamba workshop in Maasmechelensamba workshop in Meeuwen-Gruitrodesamba workshop in Neerpeltsamba workshop in Nieuwerkerkensamba workshop in Opglabbeeksamba workshop in Overpeltsamba workshop in Peersamba workshop in Riemstsamba workshop in Sint-Truidensamba workshop in Tessenderlosamba workshop in Tongerensamba workshop in Voerensamba workshop in Wellensamba workshop in Zonhovensamba workshop in Zutendaalsamba workshop in Aarschotsamba workshop in Affligemsamba workshop in Assesamba workshop in Beerselsamba workshop in Begijnendijksamba workshop in Bekkevoortsamba workshop in Bertemsamba workshop in Beversamba workshop in Bierbeeksamba workshop in Boortmeerbeeksamba workshop in Boutersemsamba workshop in Diestsamba workshop in Dilbeeksamba workshop in Drogenbossamba workshop in Galmaardensamba workshop in Geetbetssamba workshop in Glabbeeksamba workshop in Gooiksamba workshop in Grimbergensamba workshop in Haachtsamba workshop in Hallesamba workshop in Herentsamba workshop in Hernesamba workshop in Hoegaardensamba workshop in Hoeilaartsamba workshop in Holsbeeksamba workshop in Huldenbergsamba workshop in Kampenhoutsamba workshop in Kapelle-op-den-Bossamba workshop in Keerbergensamba workshop in Kortenakensamba workshop in Kortenbergsamba workshop in Kraainemsamba workshop in Landensamba workshop in Lenniksamba workshop in Liedekerkesamba workshop in Linkebeeksamba workshop in Lintersamba workshop in Londerzeelsamba workshop in Lubbeeksamba workshop in Machelensamba workshop in Meisesamba workshop in Merchtemsamba workshop in Opwijksamba workshop in Oud-Heverleesamba workshop in Overijsesamba workshop in Pepingensamba workshop in Roosdaal

samba workshop in Rotselaar
samba workshop in Scherpenheuvel-Zichemsamba workshop in Sint-Genesius-Rodesamba workshop in Sint-Pieters-Leeuwsamba workshop in Steenokkerzeelsamba workshop in Ternatsamba workshop in Tervurensamba workshop in Tielt-Wingesamba workshop in Tienensamba workshop in Tremelosamba workshop in Vilvoordesamba workshop in Wemmelsamba workshop in Wezembeek-Oppemsamba workshop in Zaventemsamba workshop in Zemstsamba workshop in Zoutleeuwsamba workshop in Alveringemsamba workshop in Anzegemsamba workshop in Ardooiesamba workshop in Avelgemsamba workshop in Beernemsamba workshop in Blankenbergesamba workshop in Bredenesamba workshop in Dammesamba workshop in De Haansamba workshop in De Pannesamba workshop in Deerlijksamba workshop in Dentergemsamba workshop in Diksmuidesamba workshop in Gistelsamba workshop in Harelbekesamba workshop in Heuvellandsamba workshop in Hoogledesamba workshop in Houthulstsamba workshop in Ichtegemsamba workshop in Iepersamba workshop in Ingelmunstersamba workshop in Izegemsamba workshop in Jabbekesamba workshop in Knokke-Heistsamba workshop in Koekelaresamba workshop in Koksijdesamba workshop in Kortemarksamba workshop in Kortrijksamba workshop in Kuurnesamba workshop in Langemark-Poelkapellesamba workshop in Ledegemsamba workshop in Lendeledesamba workshop in Lichterveldesamba workshop in Lo-Reningesamba workshop in Menensamba workshop in Mesensamba workshop in Meulebekesamba workshop in Middelkerkesamba workshop in Moorsledesamba workshop in Nieuwpoortsamba workshop in Oostendesamba workshop in Oostkampsamba workshop in Oostrozebekesamba workshop in Oudenburgsamba workshop in Pittemsamba workshop in Poperingesamba workshop in Roeselaresamba workshop in Ruiseledesamba workshop in Spiere-Helkijn

samba workshop in Stadensamba workshop in Tieltsamba workshop in Torhoutsamba workshop in Veurnesamba workshop in Vleterensamba workshop in Waregemsamba workshop in Werviksamba workshop in Wevelgemsamba workshop in Wielsbekesamba workshop in Wingenesamba workshop in Zedelgemsamba workshop in Zonnebekesamba workshop in Zuienkerkesamba workshop in Zwevegemsamba workshop in Aarlensamba workshop in Attertsamba workshop in Aubangesamba workshop in Bastenakensamba workshop in Bertognesamba workshop in Bertrixsamba workshop in Bouillonsamba workshop in Chinysamba workshop in Daverdissesamba workshop in Durbuysamba workshop in Érezéesamba workshop in Étallesamba workshop in Fauvillerssamba workshop in Florenvillesamba workshop in Gouvysamba workshop in Habaysamba workshop in Herbeumontsamba workshop in Hottonsamba workshop in Houffalizesamba workshop in La Roche-en-Ardennesamba workshop in Léglisesamba workshop in Libinsamba workshop in Libramont-Chevignysamba workshop in Manhaysamba workshop in Marche-en-Famennesamba workshop in Martelangesamba workshop in Meix-devant-Virtonsamba workshop in Messancysamba workshop in Mussonsamba workshop in Nassognesamba workshop in Neufchâteausamba workshop in Paliseulsamba workshop in Rendeuxsamba workshop in Rouvroysamba workshop in Sainte-Odesamba workshop in Saint-Hubertsamba workshop in Saint-Légersamba workshop in Tellinsamba workshop in Tennevillesamba workshop in Tintignysamba workshop in Vaux-sur-Sûresamba workshop in Vielsalmsamba workshop in Virtonsamba workshop in Wellinsamba workshop in Aiseau-Preslessamba workshop in Anderluessamba workshop in Antoingsamba workshop in Aatsamba workshop in Beaumontsamba workshop in Belœilsamba workshop in Bernissart, 

samba workshop in Binche
samba workshop in Boussusamba workshop in 's-Gravenbrakelsamba workshop in Brugelettesamba workshop in Brunehautsamba workshop in Cellessamba workshop in Chapelle-lez-Herlaimontsamba workshop in Charleroisamba workshop in Châtelet.

DGE_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_BREAKDANCE|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

DGE_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

DGE_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.