workhop djembe


Afrikaanse Djembé workshop in Turnhout op locatie|
Percussie workshop in Turnhout bij je thuis|
Djembeworkshop in Turnhout op een gekozen locatieworkshop percussie in Turnhout op locatie| djembe verjaardagsfeest in Turnhout, djmebe teambuilding in Turnhout, djembe vrijgezellenfeest in Turnhout, djembe bedrijfsuitje in Turnhout,
djembe vriendinnenuitje in Turnhout met percussieworkshop in Turnhout bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België en Nederland.
Zoek je een workshop in Turnhout voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnendag, vriendinnenuitje, voor een activiteit op school of iets anders; Laat Djembe Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Djembe Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Afrikaanse djembe workshop in Turnhout?Compleet avondje uit
Het thema van de avond/middag is Afrikaanse percussie. Natuurlijk geniet je van het djembe trommelen , maar ook van eventueel een diner en/of een workshop Afrikaanse cocktails shaken met exotische cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Djembe Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze Afrikaanse percussie avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een Afrikaanse percussie workshop, of een diner, of een Afrikaanse cocktailworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een percussieworkshop of een diner met workshop cocktails shaken.Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen noodzakelijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een heerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop djembé ondersteunt kansarme kinderen, vrouwen en thuiszorgproject voor ouderen in Congo-Kinshasa doordat wij 20% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de Stichting Bayabi Foundation, meer info kijk op:
www.bayabi-foundation.com.

ws_salsa05

Kids djembe workshop op school of voor een verjaardagsfeest, communiefeest thuis organiseren?
Onze djembe percussieworkshops kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in:

Belgïe:
Antwerpen
, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk,Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.
Wil je echt iets origineels, dan heeft Djembe Events alles in huis om een spetterende workshop djembe voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop trommelen of voor één van onze andere workshops.Beschrijving workshop Djembe
Ritmisch – passie – toegankelijk – vrolijkOorsprong en achtergrond
De Djembe (ook wel tamtam) is een trommel die zijn oorsprong vindt in West-Afrika. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan. De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter. De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.Inhoud van de workshop
De workshop percussie (Djembe) wordt gestart met een beknopte uitleg over het ontstaan en het gebruik van de Djembe.

Daarna beginnen we met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden.
Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.Diner bij een locatie waarmee
we samenwerkingsverbanden hebben


Wat regelt Djembé Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Djembé Events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Djembe docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Djembe workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Djembe workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Djembe workshop:Mini- Djembe workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige muziek stukSuper- Djembeworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere muziek stuk

Luxe- Percussie workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde muziek stuk

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop trommelen op de djembe ).
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Nederland en Beglië:

België:
AntwerpenBrusselBornemBlankenbergeDiepenbeekGent
Geel
BruggeLeuvenMechelenNederzwalm-HermelgemNinoveAalstKortrijkHasseltLierLochristi
Loppem
, Lommel, MolOostendeRoeselare en Zandvliet.

Nederland:
Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Utrecht

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs
Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Afrikaanse djembe workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste Afrikaanse djembe workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@djembe-gent.be


Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32 (0)485/78 08 39 or +31 (0)612925882 tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?

Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.Unieke Afrikaanse djembe percussieworkshop landelijk op locatie:
Djembé Events heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een Afrikaanse djembeworkshop wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een workshop djembe in Antwerpen, workshop djembe in Brussel, workshop djembe in Aalst, workshop djembe in Gent, workshop djembe in Sint-Niklaas, workshop djembe in Hasselt, workshop djembe in Brugge, workshop djembe in Oostende, workshop djembe in Leuven, workshop djembe in Tongeren, workshop djembe in Dendermonde, workshop djembe in Turnhout, workshop djembe in Kortrijk, workshop djembe in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend workshop djembe op locatie of workshop djembe bij je thuis. Met deze tips wordt je activiteit in Gent een groot feest!

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
20% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi-foundation.com voor meer informatie over onze stichting.Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE
djembe afdelingsuitje in Brussel
djembe afdelingsuitje in Antwerpen,djembe afdelingsuitje in Gent, djembe afdelingsuitje in Charleroi, djembe afdelingsuitje in Luik, djembe afdelingsuitje in Brugge, djembe afdelingsuitje in Namen, djembe afdelingsuitje in Leuven, djembe afdelingsuitje in Bergen, djembe afdelingsuitje in Mechelen, djembe afdelingsuitje in Aalst,djembe afdelingsuitje in La Louvière, djembe afdelingsuitje in Kortrijk,djembe afdelingsuitje in Hasselt, djembe afdelingsuitje in Sint-Niklaas,djembe afdelingsuitje in Oostende, djembe afdelingsuitje in Doornik,djembe afdelingsuitje in Genk, djembe afdelingsuitje in Seraing, djembe afdelingsuitje in Roeselare, djembe afdelingsuitje in Moeskroen, djembe afdelingsuitje in Verviers, djembe afdelingsuitje in Dendermonde, djembe afdelingsuitje in Beringen, djembe afdelingsuitje in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE

djembe afdelingsuitje in Amsterdamdjembe afdelingsuitje in Rotterdamdjembe afdelingsuitje in Den Haagdjembe afdelingsuitje in Utrechtdjembe afdelingsuitje in Eindhovendjembe afdelingsuitje in Tilburgdjembe afdelingsuitje in Groningendjembe afdelingsuitje in Almeredjembe afdelingsuitje in Bredadjembe afdelingsuitje in Nijmegendjembe afdelingsuitje in Enschededjembe afdelingsuitje in Apeldoorndjembe afdelingsuitje in Haarlemdjembe afdelingsuitje in Arnhemdjembe afdelingsuitje in Amersfoortdjembe afdelingsuitje in Zaanstaddjembe afdelingsuitje in Zaandamdjembe afdelingsuitje in Haarlemmermeerdjembe afdelingsuitje in Hoofddorpdjembe afdelingsuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe afdelingsuitje in Zoetermeerdjembe afdelingsuitje in Zwolledjembe afdelingsuitje in Maastrichtdjembe afdelingsuitje in Leidendjembe afdelingsuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST
djembe bedrijfsfeest in Brussel
djembe bedrijfsfeest in Antwerpen,djembe bedrijfsfeest in Gent, djembe bedrijfsfeest in Charleroi, djembe bedrijfsfeest in Luik, djembe bedrijfsfeest in Brugge, djembe bedrijfsfeest in Namen, djembe bedrijfsfeest in Leuven, djembe bedrijfsfeest in Bergen, djembe bedrijfsfeest in Mechelen, djembe bedrijfsfeest in Aalst,djembe bedrijfsfeest in La Louvière, djembe bedrijfsfeest in Kortrijk,djembe bedrijfsfeest in Hasselt, djembe bedrijfsfeest in Sint-Niklaas,djembe bedrijfsfeest in Oostende, djembe bedrijfsfeest in Doornik,djembe bedrijfsfeest in Genk, djembe bedrijfsfeest in Seraing, djembe bedrijfsfeest in Roeselare, djembe bedrijfsfeest in Moeskroen, djembe bedrijfsfeest in Verviers, djembe bedrijfsfeest in Dendermonde, djembe bedrijfsfeest in Beringen, djembe bedrijfsfeest in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST

djembe bedrijfsfeest in Amsterdamdjembe bedrijfsfeest in Rotterdamdjembe bedrijfsfeest in Den Haagdjembe bedrijfsfeest in Utrechtdjembe bedrijfsfeest in Eindhovendjembe bedrijfsfeest in Tilburgdjembe bedrijfsfeest in Groningendjembe bedrijfsfeest in Almeredjembe bedrijfsfeest in Bredadjembe bedrijfsfeest in Nijmegendjembe bedrijfsfeest in Enschededjembe bedrijfsfeest in Apeldoorndjembe bedrijfsfeest in Haarlemdjembe bedrijfsfeest in Arnhemdjembe bedrijfsfeest in Amersfoortdjembe bedrijfsfeest in Zaanstaddjembe bedrijfsfeest in Zaandamdjembe bedrijfsfeest in Haarlemmermeerdjembe bedrijfsfeest in Hoofddorpdjembe bedrijfsfeest in ‘s-Hertogenboschdjembe bedrijfsfeest in Zoetermeerdjembe bedrijfsfeest in Zwolledjembe bedrijfsfeest in Maastrichtdjembe bedrijfsfeest in Leidendjembe bedrijfsfeest in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_GROEPSUITJE
djembe groepsuitje in Brussel
djembe groepsuitje in Antwerpen,djembe groepsuitje in Gent, djembe groepsuitje in Charleroi, djembe groepsuitje in Luik, djembe groepsuitje in Brugge, djembe groepsuitje in Namen, djembe groepsuitje in Leuven, djembe groepsuitje in Bergen, djembe groepsuitje in Mechelen, djembe groepsuitje in Aalst,djembe groepsuitje in La Louvière, djembe groepsuitje in Kortrijk,djembe groepsuitje in Hasselt, djembe groepsuitje in Sint-Niklaas,djembe groepsuitje in Oostende, djembe groepsuitje in Doornik,djembe groepsuitje in Genk, djembe groepsuitje in Seraing, djembe groepsuitje in Roeselare, djembe groepsuitje in Moeskroen, djembe groepsuitje in Verviers, djembe groepsuitje in Dendermonde, djembe groepsuitje in Beringen, djembe groepsuitje in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_GROEPSUITJE
djembe groepsuitje in Amsterdamdjembe groepsuitje in Rotterdamdjembe groepsuitje in Den Haagdjembe groepsuitje in Utrechtdjembe groepsuitje in Eindhovendjembe groepsuitje in Tilburgdjembe groepsuitje in Groningendjembe groepsuitje in Almeredjembe groepsuitje in Bredadjembe groepsuitje in Nijmegendjembe groepsuitje in Enschededjembe groepsuitje in Apeldoorndjembe groepsuitje in Haarlemdjembe groepsuitje in Arnhemdjembe groepsuitje in Amersfoortdjembe groepsuitje in Zaanstaddjembe groepsuitje in Zaandamdjembe groepsuitje in Haarlemmermeerdjembe groepsuitje in Hoofddorpdjembe groepsuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe groepsuitje in Zoetermeerdjembe groepsuitje in Zwolledjembe groepsuitje in Maastrichtdjembe groepsuitje in Leidendjembe groepsuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST
djembe personeelsfeest in Brussel
djembe personeelsfeest in Antwerpen,djembe personeelsfeest in Gent, djembe personeelsfeest in Charleroi, djembe personeelsfeest in Luik, djembe personeelsfeest in Brugge, djembe personeelsfeest in Namen, djembe personeelsfeest in Leuven, djembe personeelsfeest in Bergen, djembe personeelsfeest in Mechelen, djembe personeelsfeest in Aalst,djembe personeelsfeest in La Louvière, djembe personeelsfeest in Kortrijk,djembe personeelsfeest in Hasselt, djembe personeelsfeest in Sint-Niklaas,djembe personeelsfeest in Oostende, djembe personeelsfeest in Doornik,djembe personeelsfeest in Genk, djembe personeelsfeest in Seraing, djembe personeelsfeest in Roeselare, djembe personeelsfeest in Moeskroen, djembe personeelsfeest in Verviers, djembe personeelsfeest in Dendermonde, djembe personeelsfeest in Beringen, djembe personeelsfeest in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST
djembe personeelsfeest in Amsterdamdjembe personeelsfeest in Rotterdamdjembe personeelsfeest in Den Haagdjembe personeelsfeest in Utrechtdjembe personeelsfeest in Eindhovendjembe personeelsfeest in Tilburgdjembe personeelsfeest in Groningendjembe personeelsfeest in Almeredjembe personeelsfeest in Bredadjembe personeelsfeest in Nijmegendjembe personeelsfeest in Enschededjembe personeelsfeest in Apeldoorndjembe personeelsfeest in Haarlemdjembe personeelsfeest in Arnhemdjembe personeelsfeest in Amersfoortdjembe personeelsfeest in Zaanstaddjembe personeelsfeest in Zaandamdjembe personeelsfeest in Haarlemmermeerdjembe personeelsfeest in Hoofddorpdjembe personeelsfeest in ‘s-Hertogenboschdjembe personeelsfeest in Zoetermeerdjembe personeelsfeest in Zwolledjembe personeelsfeest in Maastrichtdjembe personeelsfeest in Leidendjembe personeelsfeest in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE
djembe schooluitje in Brussel
djembe schooluitje in Antwerpen,djembe schooluitje in Gent, djembe schooluitje in Charleroi, djembe schooluitje in Luik, djembe schooluitje in Brugge, djembe schooluitje in Namen, djembe schooluitje in Leuven, djembe schooluitje in Bergen, djembe schooluitje in Mechelen, djembe schooluitje in Aalst,djembe schooluitje in La Louvière, djembe schooluitje in Kortrijk,djembe schooluitje in Hasselt, djembe schooluitje in Sint-Niklaas,djembe schooluitje in Oostende, djembe schooluitje in Doornik,djembe schooluitje in Genk, djembe schooluitje in Seraing, djembe schooluitje in Roeselare, djembe schooluitje in Moeskroen, djembe schooluitje in Verviers, djembe schooluitje in Dendermonde, djembe schooluitje in Beringen, djembe schooluitje in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE
djembe schooluitje in Amsterdamdjembe schooluitje in Rotterdamdjembe schooluitje in Den Haagdjembe schooluitje in Utrechtdjembe schooluitje in Eindhovendjembe schooluitje in Tilburgdjembe schooluitje in Groningendjembe schooluitje in Almeredjembe schooluitje in Bredadjembe schooluitje in Nijmegendjembe schooluitje in Enschededjembe schooluitje in Apeldoorndjembe schooluitje in Haarlemdjembe schooluitje in Arnhemdjembe schooluitje in Amersfoortdjembe schooluitje in Zaanstaddjembe schooluitje in Zaandamdjembe schooluitje in Haarlemmermeerdjembe schooluitje in Hoofddorpdjembe schooluitje in ‘s-Hertogenboschdjembe schooluitje in Zoetermeerdjembe schooluitje in Zwolledjembe schooluitje in Maastrichtdjembe schooluitje in Leidendjembe schooluitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_TEAMBUILDING
djembe teambuilding in Brussel
djembe teambuilding in Antwerpen,djembe teambuilding in Gent, djembe teambuilding in Charleroi, djembe teambuilding in Luik, djembe teambuilding in Brugge, djembe teambuilding in Namen, djembe teambuilding in Leuven, djembe teambuilding in Bergen, djembe teambuilding in Mechelen, djembe teambuilding in Aalst,djembe teambuilding in La Louvière, djembe teambuilding in Kortrijk,djembe teambuilding in Hasselt, djembe teambuilding in Sint-Niklaas,djembe teambuilding in Oostende, djembe teambuilding in Doornik,djembe teambuilding in Genk, djembe teambuilding in Seraing, djembe teambuilding in Roeselare, djembe teambuilding in Moeskroen, djembe teambuilding in Verviers, djembe teambuilding in Dendermonde, djembe teambuilding in Beringen, djembe teambuilding in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_TEAMBUILDING
djembe teambuilding in Amsterdamdjembe teambuilding in Rotterdamdjembe teambuilding in Den Haagdjembe teambuilding in Utrechtdjembe teambuilding in Eindhovendjembe teambuilding in Tilburgdjembe teambuilding in Groningendjembe teambuilding in Almeredjembe teambuilding in Bredadjembe teambuilding in Nijmegendjembe teambuilding in Enschededjembe teambuilding in Apeldoorndjembe teambuilding in Haarlemdjembe teambuilding in Arnhemdjembe teambuilding in Amersfoortdjembe teambuilding in Zaanstaddjembe teambuilding in Zaandamdjembe teambuilding in Haarlemmermeerdjembe teambuilding in Hoofddorpdjembe teambuilding in ‘s-Hertogenboschdjembe teambuilding in Zoetermeerdjembe teambuilding in Zwolledjembe teambuilding in Maastrichtdjembe teambuilding in Leidenteamuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_TEAMUITJE
djembe teamuitje in Brussel
djembe teamuitje in Antwerpen,djembe teamuitje in Gent, djembe teamuitje in Charleroi, djembe teamuitje in Luik, djembe teamuitje in Brugge, djembe teamuitje in Namen, djembe teamuitje in Leuven, djembe teamuitje in Bergen, djembe teamuitje in Mechelen, djembe teamuitje in Aalst,djembe teamuitje in La Louvière, djembe teamuitje in Kortrijk,djembe teamuitje in Hasselt, djembe teamuitje in Sint-Niklaas,djembe teamuitje in Oostende, djembe teamuitje in Doornik,djembe teamuitje in Genk, djembe teamuitje in Seraing, djembe teamuitje in Roeselare, djembe teamuitje in Moeskroen, djembe teamuitje in Verviers, djembe teamuitje in Dendermonde, djembe teamuitje in Beringen, djembe teamuitje in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_TEAMUITJE
djembe teamuitje in Amsterdamdjembe teamuitje in Rotterdamdjembe teamuitje in Den Haagdjembe teamuitje in Utrechtdjembe teamuitje in Eindhovendjembe teamuitje in Tilburgdjembe teamuitje in Groningendjembe teamuitje in Almeredjembe teamuitje in Bredadjembe teamuitje in Nijmegendjembe teamuitje in Enschededjembe teamuitje in Apeldoorndjembe teamuitje in Haarlemdjembe teamuitje in Arnhemdjembe teamuitje in Amersfoortdjembe teamuitje in Zaanstaddjembe teamuitje in Zaandamdjembe teamuitje in Haarlemmermeerdjembe teamuitje in Hoofddorpdjembe teamuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe teamuitje in Zoetermeerdjembe teamuitje in Zwolledjembe teamuitje in Maastrichtdjembe teamuitje in Leidendjembe teamuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_TEAMEVENT
djembe teamevent in Brussel
djembe teamevent in Antwerpen,djembe teamevent in Gent, djembe teamevent in Charleroi, djembe teamevent in Luik, djembe teamevent in Brugge, djembe teamevent in Namen, djembe teamevent in Leuven, djembe teamevent in Bergen, djembe teamevent in Mechelen, djembe teamevent in Aalst,djembe teamevent in La Louvière, djembe teamevent in Kortrijk,djembe teamevent in Hasselt, djembe teamevent in Sint-Niklaas,djembe teamevent in Oostende, djembe teamevent in Doornik,djembe teamevent in Genk, djembe teamevent in Seraing, djembe teamevent in Roeselare, djembe teamevent in Moeskroen, djembe teamevent in Verviers, djembe teamevent in Dendermonde, djembe teamevent in Beringen, djembe teamevent in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_TEAMEVENT
djembe teamevent in Amsterdamdjembe teamevent in Rotterdamdjembe teamevent in Den Haagdjembe teamevent in Utrechtdjembe teamevent in Eindhovendjembe teamevent in Tilburgdjembe teamevent in Groningendjembe teamevent in Almeredjembe teamevent in Bredadjembe teamevent in Nijmegendjembe teamevent in Enschededjembe teamevent in Apeldoorndjembe teamevent in Haarlemdjembe teamevent in Arnhemdjembe teamevent in Amersfoortdjembe teamevent in Zaanstaddjembe teamevent in Zaandamdjembe teamevent in Haarlemmermeerdjembe teamevent in Hoofddorpdjembe teamevent in ‘s-Hertogenboschdjembe teamevent in Zoetermeerdjembe teamevent in Zwolledjembe teamevent in Maastrichtdjembe teamevent in Leidendjembe teamevent in Dordrecht.

GE_BE_NL_WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST
djembe verjaardagsfeest in Brussel
djembe verjaardagsfeest in Antwerpen,djembe verjaardagsfeest in Gent, djembe verjaardagsfeest in Charleroi, djembe verjaardagsfeest in Luik, djembe verjaardagsfeest in Brugge, djembe verjaardagsfeest in Namen, djembe verjaardagsfeest in Leuven, djembe verjaardagsfeest in Bergen, djembe verjaardagsfeest in Mechelen, djembe verjaardagsfeest in Aalst,djembe verjaardagsfeest in La Louvière, djembe verjaardagsfeest in Kortrijk,djembe verjaardagsfeest in Hasselt, djembe verjaardagsfeest in Sint-Niklaas,djembe verjaardagsfeest in Oostende, djembe verjaardagsfeest in Doornik,djembe verjaardagsfeest in Genk, djembe verjaardagsfeest in Seraing, djembe verjaardagsfeest in Roeselare, djembe verjaardagsfeest in Moeskroen, djembe verjaardagsfeest in Verviers, djembe verjaardagsfeest in Dendermonde, djembe verjaardagsfeest in Beringen, djembe verjaardagsfeest in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST
djembe verjaardagsfeest in Amsterdamdjembe verjaardagsfeest in Rotterdamdjembe verjaardagsfeest in Den Haagdjembe verjaardagsfeest in Utrechtdjembe verjaardagsfeest in Eindhovendjembe verjaardagsfeest in Tilburgdjembe verjaardagsfeest in Groningendjembe verjaardagsfeest in Almeredjembe verjaardagsfeest in Bredadjembe verjaardagsfeest in Nijmegendjembe verjaardagsfeest in Enschededjembe verjaardagsfeest in Apeldoorndjembe verjaardagsfeest in Haarlemdjembe verjaardagsfeest in Arnhemdjembe verjaardagsfeest in Amersfoortdjembe verjaardagsfeest in Zaanstaddjembe verjaardagsfeest in Zaandamdjembe verjaardagsfeest in Haarlemmermeerdjembe verjaardagsfeest in Hoofddorpdjembe verjaardagsfeest in ‘s-Hertogenboschdjembe verjaardagsfeest in Zoetermeerdjembe verjaardagsfeest in Zwolledjembe verjaardagsfeest in Maastrichtdjembe verjaardagsfeest in Leidendjembe verjaardagsfeest in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG
djembe vriendinnendag in Brussel
djembe vriendinnendag in Antwerpen,djembe vriendinnendag in Gent, djembe vriendinnendag in Charleroi, djembe vriendinnendag in Luik, djembe vriendinnendag in Brugge, djembe vriendinnendag in Namen, djembe vriendinnendag in Leuven, djembe vriendinnendag in Bergen, djembe vriendinnendag in Mechelen, djembe vriendinnendag in Aalst,djembe vriendinnendag in La Louvière, djembe vriendinnendag in Kortrijk,djembe vriendinnendag in Hasselt, djembe vriendinnendag in Sint-Niklaas,djembe vriendinnendag in Oostende, djembe vriendinnendag in Doornik,djembe vriendinnendag in Genk, djembe vriendinnendag in Seraing, djembe vriendinnendag in Roeselare, djembe vriendinnendag in Moeskroen, djembe vriendinnendag in Verviers, djembe vriendinnendag in Dendermonde, djembe vriendinnendag in Beringen, djembe vriendinnendag in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG
djembe vriendinnendag in Amsterdamdjembe vriendinnendag in Rotterdamdjembe vriendinnendag in Den Haagdjembe vriendinnendag in Utrechtdjembe vriendinnendag in Eindhovendjembe vriendinnendag in Tilburgdjembe vriendinnendag in Groningendjembe vriendinnendag in Almeredjembe vriendinnendag in Bredadjembe vriendinnendag in Nijmegendjembe vriendinnendag in Enschededjembe vriendinnendag in Apeldoorndjembe vriendinnendag in Haarlemdjembe vriendinnendag in Arnhemdjembe vriendinnendag in Amersfoortdjembe vriendinnendag in Zaanstaddjembe vriendinnendag in Zaandamdjembe vriendinnendag in Haarlemmermeerdjembe vriendinnendag in Hoofddorpdjembe vriendinnendag in ‘s-Hertogenboschdjembe vriendinnendag in Zoetermeerdjembe vriendinnendag in Zwolledjembe vriendinnendag in Maastrichtdjembe vriendinnendag in Leidendjembe vrijgezellenfeesten in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE
djembe vriendinnenuitje in Brussel
djembe vriendinnenuitje in Antwerpen,djembe vriendinnenuitje in Gent, djembe vriendinnenuitje in Charleroi, djembe vriendinnenuitje in Luik, djembe vriendinnenuitje in Brugge, djembe vriendinnenuitje in Namen, djembe vriendinnenuitje in Leuven, djembe vriendinnenuitje in Bergen, djembe vriendinnenuitje in Mechelen, djembe vriendinnenuitje in Aalst,djembe vriendinnenuitje in La Louvière, djembe vriendinnenuitje in Kortrijk,djembe vriendinnenuitje in Hasselt, djembe vriendinnenuitje in Sint-Niklaas,djembe vriendinnenuitje in Oostende, djembe vriendinnenuitje in Doornik,djembe vriendinnenuitje in Genk, djembe vriendinnenuitje in Seraing, djembe vriendinnenuitje in Roeselare, djembe vriendinnenuitje in Moeskroen, djembe vriendinnenuitje in Verviers, djembe vriendinnenuitje in Dendermonde, djembe vriendinnenuitje in Beringen, djembe vriendinnenuitje in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE
djembe vriendinnenuitje in Amsterdamdjembe vriendinnenuitje in Rotterdamdjembe vriendinnenuitje in Den Haagdjembe vriendinnenuitje in Utrechtdjembe vriendinnenuitje in Eindhovendjembe vriendinnenuitje in Tilburgdjembe vriendinnenuitje in Groningendjembe vriendinnenuitje in Almeredjembe vriendinnenuitje in Bredadjembe vriendinnenuitje in Nijmegendjembe vriendinnenuitje in Enschededjembe vriendinnenuitje in Apeldoorndjembe vriendinnenuitje in Haarlemdjembe vriendinnenuitje in Arnhemdjembe vriendinnenuitje in Amersfoortdjembe vriendinnenuitje in Zaanstaddjembe vriendinnenuitje in Zaandamdjembe vriendinnenuitje in Haarlemmermeerdjembe vriendinnenuitje in Hoofddorpdjembe vriendinnenuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe vriendinnenuitje in Zoetermeerdjembe vriendinnenuitje in Zwolledjembe vriendinnenuitje in Maastrichtdjembe vriendinnenuitje in Leidendjembe vriendinnenuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN
djembe vrijgezellenfeesten in Brussel
djembe vrijgezellenfeesten in Antwerpen,djembe vrijgezellenfeesten in Gent, djembe vrijgezellenfeesten in Charleroi, djembe vrijgezellenfeesten in Luik, djembe vrijgezellenfeesten in Brugge, djembe vrijgezellenfeesten in Namen, djembe vrijgezellenfeesten in Leuven, djembe vrijgezellenfeesten in Bergen, djembe vrijgezellenfeesten in Mechelen, djembe vrijgezellenfeesten in Aalst,djembe vrijgezellenfeesten in La Louvière, djembe vrijgezellenfeesten in Kortrijk,djembe vrijgezellenfeesten in Hasselt, djembe vrijgezellenfeesten in Sint-Niklaas,djembe vrijgezellenfeesten in Oostende, djembe vrijgezellenfeesten in Doornik,djembe vrijgezellenfeesten in Genk, djembe vrijgezellenfeesten in Seraing, djembe vrijgezellenfeesten in Roeselare, djembe vrijgezellenfeesten in Moeskroen, djembe vrijgezellenfeesten in Verviers, djembe vrijgezellenfeesten in Dendermonde, djembe vrijgezellenfeesten in Beringen, djembe vrijgezellenfeesten in Turnhout.

DGE_NL_BE_WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN
djembe vrijgezellenfeesten in Amsterdamdjembe vrijgezellenfeesten in Rotterdamdjembe vrijgezellenfeesten in Den Haagdjembe vrijgezellenfeesten in Utrechtdjembe vrijgezellenfeesten in Eindhovendjembe vrijgezellenfeesten in Tilburgdjembe vrijgezellenfeesten in Groningendjembe vrijgezellenfeesten in Almeredjembe vrijgezellenfeesten in Bredadjembe vrijgezellenfeesten in Nijmegendjembe vrijgezellenfeesten in Enschededjembe vrijgezellenfeesten in Apeldoorndjembe vrijgezellenfeesten in Haarlemdjembe vrijgezellenfeesten in Arnhemdjembe vrijgezellenfeesten in Amersfoortdjembe vrijgezellenfeesten in Zaanstaddjembe vrijgezellenfeesten in Zaandamdjembe vrijgezellenfeesten in Haarlemmermeerdjembe vrijgezellenfeesten in Hoofddorpdjembe vrijgezellenfeesten in ‘s-Hertogenboschdjembe vrijgezellenfeesten in Zoetermeerdjembe vrijgezellenfeesten in Zwolledjembe vrijgezellenfeesten in Maastrichtdjembe vrijgezellenfeesten in Leidendjembe vrijgezellenfeesten in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE
djembe groepsuitje in Brussel
djembe groepsuitje in Antwerpen,djembe groepsuitje in Gent, djembe groepsuitje in Charleroi, djembe groepsuitje in Luik, djembe groepsuitje in Brugge, djembe groepsuitje in Namen, djembe groepsuitje in Leuven, djembe groepsuitje in Bergen, djembe groepsuitje in Mechelen, djembe groepsuitje in Aalst,djembe groepsuitje in La Louvière, djembe groepsuitje in Kortrijk,djembe groepsuitje in Hasselt, djembe groepsuitje in Sint-Niklaas,djembe groepsuitje in Oostende, djembe groepsuitje in Doornik,djembe groepsuitje in Genk, djembe groepsuitje in Seraing, djembe groepsuitje in Roeselare, djembe groepsuitje in Moeskroen, djembe groepsuitje in Verviers, djembe groepsuitje in Dendermonde, djembe groepsuitje in Beringen, djembe groepsuitje in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE
djembe groepsuitje in Amsterdamdjembe groepsuitje in Rotterdamdjembe groepsuitje in Den Haagdjembe groepsuitje in Utrechtdjembe groepsuitje in Eindhovendjembe groepsuitje in Tilburgdjembe groepsuitje in Groningendjembe groepsuitje in Almeredjembe groepsuitje in Bredadjembe groepsuitje in Nijmegendjembe groepsuitje in Enschededjembe groepsuitje in Apeldoorndjembe groepsuitje in Haarlemdjembe groepsuitje in Arnhemdjembe groepsuitje in Amersfoortdjembe groepsuitje in Zaanstaddjembe groepsuitje in Zaandamdjembe groepsuitje in Haarlemmermeerdjembe groepsuitje in Hoofddorpdjembe groepsuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe groepsuitje in Zoetermeerdjembe groepsuitje in Zwolledjembe groepsuitje in Maastrichtdjembe groepsuitje in Leidendjembe groepsuitje in Dordrecht.

DGE_NL_BE_VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND
djembe vrijgezellenavond in Amsterdamdjembe vrijgezellenavond in Rotterdamdjembe vrijgezellenavond in Den Haagdjembe vrijgezellenavond in Utrechtdjembe vrijgezellenavond in Eindhovendjembe vrijgezellenavond in Tilburgdjembe vrijgezellenavond in Groningendjembe vrijgezellenavond in Almeredjembe vrijgezellenavond in Bredadjembe vrijgezellenavond in Nijmegendjembe vrijgezellenavond in Enschededjembe vrijgezellenavond in Apeldoorndjembe vrijgezellenavond in Haarlemdjembe vrijgezellenavond in Arnhemdjembe vrijgezellenavond in Amersfoortdjembe vrijgezellenavond in Zaanstaddjembe vrijgezellenavond in Zaandamdjembe vrijgezellenavond in Haarlemmermeerdjembe vrijgezellenavond in Hoofddorpdjembe vrijgezellenavond in ‘s-Hertogenboschdjembe vrijgezellenavond in Zoetermeerdjembe vrijgezellenavond in Zwolledjembe vrijgezellenavond in Maastrichtdjembe vrijgezellenavond in Leidendjembe vrijgezellenavond in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND
djembe vrijgezellenavond in Brussel
djembe vrijgezellenavond in Antwerpen, djembe vrijgezellenavond in Gent, djembe vrijgezellenavond in Charleroi, djembe vrijgezellenavond in Luik,djembe vrijgezellenavond in Brugge, djembe vrijgezellenavond in Namen, djembe vrijgezellenavond in Leuven, djembe vrijgezellenavond in Bergen, djembe vrijgezellenavond in Mechelen,djembe vrijgezellenavond in Aalst, djembe vrijgezellenavond in La Louvière, djembe vrijgezellenavond in Kortrijk, djembe vrijgezellenavond in Hasselt, djembe vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, djembe vrijgezellenavond in Oostende, djembe vrijgezellenavond in Doornik, djembe vrijgezellenavond in Genk,djembe vrijgezellenavond in Seraing, djembe vrijgezellenavond in Roeselare, djembe vrijgezellenavond in Moeskroen, djembe vrijgezellenavond in Verviers, djembe vrijgezellenavond in Dendermonde, djembe vrijgezellenavond in Beringen, djembe vrijgezellenavond in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG
djembe vrijgezellendag in Amsterdamdjembe vrijgezellendag in Rotterdamdjembe vrijgezellendag in Den Haagdjembe vrijgezellendag in Utrechtdjembe vrijgezellendag in Eindhovendjembe vrijgezellendag in Tilburgdjembe vrijgezellendag in Groningendjembe vrijgezellendag in Almeredjembe vrijgezellendag in Bredadjembe vrijgezellendag in Nijmegendjembe vrijgezellendag in Enschededjembe vrijgezellendag in Apeldoorndjembe vrijgezellendag in Haarlemdjembe vrijgezellendag in Arnhemdjembe vrijgezellendag in Amersfoortdjembe vrijgezellendag in Zaanstaddjembe vrijgezellendag in Zaandamdjembe vrijgezellendag in Haarlemmermeerdjembe vrijgezellendag in Hoofddorpdjembe vrijgezellendag in ‘s-Hertogenboschdjembe vrijgezellendag in Zoetermeerdjembe vrijgezellendag in Zwolledjembe vrijgezellendag in Maastrichtdjembe vrijgezellendag in Leidendjembe vrijgezellendag in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG
djembe vrijgezellendag in Brussel
djembe vrijgezellendag in Antwerpen, djembe vrijgezellendag in Gent, djembe vrijgezellendag in Charleroi, djembe vrijgezellendag in Luik, djembe vrijgezellendag in Brugge, djembe vrijgezellendag in Namen, djembe vrijgezellendag in Leuven, djembe vrijgezellendag in Bergen, djembe vrijgezellendag in Mechelen, djembe vrijgezellendag in Aalst, djembe vrijgezellendag in La Louvière, djembe vrijgezellendag in Kortrijk, djembe vrijgezellendag in Hasselt, djembe vrijgezellendag in Sint-Niklaas,djembe vrijgezellendag in Oostende, djembe vrijgezellendag in Doornik, djembe vrijgezellendag in Genk, djembe vrijgezellendag in Seraing, djembe vrijgezellendag in Roeselare, djembe vrijgezellendag in Moeskroen, djembe vrijgezellendag in Verviers, djembe vrijgezellendag in Dendermonde, djembe vrijgezellendag in Beringen,djembe vrijgezellendag in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST
djembe vrijgezellenfeest in Amsterdamdjembe vrijgezellenfeest in Rotterdamdjembe vrijgezellenfeest in Den Haagdjembe vrijgezellenfeest in Utrechtdjembe vrijgezellenfeest in Eindhovendjembe vrijgezellenfeest in Tilburgdjembe vrijgezellenfeest in Groningendjembe vrijgezellenfeest in Almeredjembe vrijgezellenfeest in Bredadjembe vrijgezellenfeest in Nijmegendjembe vrijgezellenfeest in Enschededjembe vrijgezellenfeest in Apeldoorndjembe vrijgezellenfeest in Haarlemdjembe vrijgezellenfeest in Arnhemdjembe vrijgezellenfeest in Amersfoortdjembe vrijgezellenfeest in Zaanstaddjembe vrijgezellenfeest in Zaandamdjembe vrijgezellenfeest in Haarlemmermeerdjembe vrijgezellenfeest in Hoofddorpdjembe vrijgezellenfeest in ‘s-Hertogenboschdjembe vrijgezellenfeest in Zoetermeerdjembe vrijgezellenfeest in Zwolledjembe vrijgezellenfeest in Maastrichtdjembe vrijgezellenfeest in Leidendjembe vrijgezellenfeest in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST
djembe vrijgezellenfeest in Brussel
djembe vrijgezellenfeest in Antwerpen, djembe vrijgezellenfeest in Gent, djembe vrijgezellenfeest in Charleroi, djembe vrijgezellenfeest in Luik,djembe vrijgezellenfeest in Brugge, djembe vrijgezellenfeest in Namen, djembe vrijgezellenfeest in Leuven, djembe vrijgezellenfeest in Bergen, djembe vrijgezellenfeest in Mechelen, djembe vrijgezellenfeest in Aalst, djembe vrijgezellenfeest in La Louvière,djembe vrijgezellenfeest in Kortrijk, djembe vrijgezellenfeest in Hasselt, djembe vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, djembe vrijgezellenfeest in Oostende, djembe vrijgezellenfeest in Doornik,djembe vrijgezellenfeest in Genk, djembe vrijgezellenfeest in Seraing,djembe vrijgezellenfeest in Roeselare, djembe vrijgezellenfeest in Moeskroen, djembe vrijgezellenfeest in Verviers, djembe vrijgezellenfeest in Dendermonde, djembe vrijgezellenfeest in Beringen, djembe vrijgezellenfeest in Turnhout.

DGE_NL_BE_VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE
djembe vrijgezellenuitje in Amsterdamdjembe vrijgezellenuitje in Rotterdamdjembe vrijgezellenuitje in Den Haagdjembe vrijgezellenuitje in Utrechtdjembe vrijgezellenuitje in Eindhovendjembe vrijgezellenuitje in Tilburgdjembe vrijgezellenuitje in Groningendjembe vrijgezellenuitje in Almeredjembe vrijgezellenuitje in Bredadjembe vrijgezellenuitje in Nijmegendjembe vrijgezellenuitje in Enschededjembe vrijgezellenuitje in Apeldoorndjembe vrijgezellenuitje in Haarlemdjembe vrijgezellenuitje in Arnhemdjembe vrijgezellenuitje in Amersfoortdjembe vrijgezellenuitje in Zaanstaddjembe vrijgezellenuitje in Zaandamdjembe vrijgezellenuitje in Haarlemmermeerdjembe vrijgezellenuitje in Hoofddorpdjembe vrijgezellenuitje in ‘s-Hertogenboschdjembe vrijgezellenuitje in Zoetermeerdjembe vrijgezellenuitje in Zwolledjembe vrijgezellenuitje in Maastrichtdjembe vrijgezellenuitje in Leidendjembe vrijgezellenuitje in Dordrecht.

DGE_BE_NL_VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE
djembe vrijgezellenuitje in Brussel
djembe vrijgezellenuitje in Antwerpen, djembe vrijgezellenuitje in Gent, djembe vrijgezellenuitje in Charleroi, djembe vrijgezellenuitje in Luik, djembe vrijgezellenuitje in Brugge, djembe vrijgezellenuitje in Namen, djembe vrijgezellenuitje in Leuven, djembe vrijgezellenuitje in Bergen,djembe vrijgezellenuitje in Mechelen, djembe vrijgezellenuitje in Aalst, djembe vrijgezellenuitje in La Louvière, djembe vrijgezellenuitje in Kortrijk, djembe vrijgezellenuitje in Hasselt,djembe vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, djembe vrijgezellenuitje in Oostende, djembe vrijgezellenuitje in Doornik, djembe vrijgezellenuitje in Genk, djembe vrijgezellenuitje in Seraing, djembe vrijgezellenuitje in Roeselare, djembe vrijgezellenuitje in Moeskroen,djembe vrijgezellenuitje in Verviers, djembe vrijgezellenuitje in Dendermonde, djembe vrijgezellenuitje in Beringen, djembe vrijgezellenuitje in Turnhout.

ACE_BE_NL_VGZ_DJEMBE
workshop djembe in Antwerpenworkshop djembe in Brusselworkshop djembe in Aalstworkshop djembe in Gentworkshop djembe in Sint-Niklaasworkshop djembe in Hasseltworkshop djembe in Bruggeworkshop djembe in Oostendeworkshop djembe in Leuvenworkshop djembe in Tongerenworkshop djembe in Dendermondeworkshop djembe in Turnhoutworkshop djembe in Kortrijkworkshop djembe in Mechelen.

DGE_BE_NL_ws_djembe
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

LCBA_NL_BE_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

CSH_BE_NL_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

DSD_BE_NL_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

DSC_BE_NL_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

DGE_BE_NL_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

DRE_NL_BE_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

DAE_BE_NL_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

IEG_BE_NL_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Antwerpendjembe workshop in Brusseldjembe workshop in Aalstdjembe workshop in Gentdjembe workshop in Sint-Niklaasdjembe workshop in Hasseltdjembe workshop in Bruggedjembe workshop in Oostendedjembe workshop in Leuvendjembe workshop in Tongerendjembe workshop in Dendermondedjembe workshop in Turnhoutdjembe workshop in Kortrijkdjembe workshop in Mechelen.

IEG_NL_BE_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

DGE_NL_BE_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

OE_BE_NL_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

SDE_NL_BE_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.

SUE_NL_BE_VGZ_DJEMBE
djembe workshop in Amsterdamdjembe workshop in Rotterdamdjembe workshop in Den Haagdjembe workshop in Utrechtdjembe workshop in Eindhovendjembe workshop in Tilburgdjembe workshop in Groningendjembe workshop in Almeredjembe workshop in Bredadjembe workshop in Nijmegendjembe workshop in Enschededjembe workshop in Apeldoorndjembe workshop in Haarlemdjembe workshop in Arnhemdjembe workshop in Amersfoort.DGE_BE_NL_ws_djembe
workshop djembe in Amsterdamworkshop djembe in Rotterdamworkshop djembe in Den Haagworkshop djembe in Utrechtworkshop djembe in Eindhovenworkshop djembe in Tilburgworkshop djembe in Groningenworkshop djembe in Almereworkshop djembe in Bredaworkshop djembe in Nijmegenworkshop djembe in Enschedeworkshop djembe in Apeldoornworkshop djembe in Haarlemworkshop djembe in Arnhemworkshop djembe in Amersfoortworkshop djembe in Zaanstadworkshop djembe in Zaandamworkshop djembe in Haarlemmermeerworkshop djembe in Hoofddorpworkshop djembe in 's-Hertogenboschworkshop djembe in Zoetermeerworkshop djembe in Zwolleworkshop djembe in Maastrichtworkshop djembe in Leidenworkshop djembe in Dordrechtworkshop djembe in Edeworkshop djembe in Emmenworkshop djembe in Westlandworkshop djembe in Naaldwijkworkshop djembe in Venloworkshop djembe in Delftworkshop djembe in Deventerworkshop djembe in Leeuwardenworkshop djembe in Alkmaarworkshop djembe in Sittard-Geleenworkshop djembe in Helmondworkshop djembe in Heerlenworkshop djembe in Hilversumworkshop djembe in Ossworkshop djembe in Amstelveenworkshop djembe in Súdwest-Fryslânworkshop djembe in Sneekworkshop djembe in Hengeloworkshop djembe in Purmerendworkshop djembe in Roosendaalworkshop djembe in Schiedamworkshop djembe in Lelystadworkshop djembe in Alphen aan den Rijnworkshop djembe in Almeloworkshop djembe in Leidschendamworkshop djembe in Voorburgworkshop djembe in Spijkenisseworkshop djembe in Hoornworkshop djembe in Goudaworkshop djembe in Vlaardingenworkshop djembe in Alblasserdamworkshop djembe in Albrandswaardworkshop djembe in Alphen aan den Rijnworkshop djembe in Barendrechtworkshop djembe in Bergambachtworkshop djembe in Bernisseworkshop djembe in Binnenmaasworkshop djembe in Bodegraven-Reeuwijkworkshop djembe in Boskoopworkshop djembe in Brielleworkshop djembe in Capelle aan den Ijsselworkshop djembe in Cromstrijenworkshop djembe in Delftworkshop djembe in Dirkslandworkshop djembe in Dordrecht

workshop djembe in Giessenlanden
workshop djembe in Goedereedeworkshop djembe in Gorinchemworkshop djembe in Goudaworkshop djembe in Graafstroomworkshop djembe in Den Haagworkshop djembe in Hardinxveld-Giessendamworkshop djembe in Hellevoetsluisworkshop djembe in Hendrik-Ido-Ambachtworkshop djembe in Hillegomworkshop djembe in Kaag en Braassemworkshop djembe in Katwijkworkshop djembe in Korendijkworkshop djembe in Krimpen aan den Ijsselworkshop djembe in Lansingerlandworkshop djembe in Leerdamworkshop djembe in Leidenworkshop djembe in Leiderdorpworkshop djembe in Leidschendam-Voorburgworkshop djembe in Liesveldworkshop djembe in Lisseworkshop djembe in Maassluisworkshop djembe in Middelharnisworkshop djembe in Midden-Delflandworkshop djembe in Nederlekworkshop djembe in Nieuw-Lekkerlandworkshop djembe in Nieuwkoopworkshop djembe in Noordwijkworkshop djembe in Noordwijkerhoutworkshop djembe in Oegstgeestworkshop djembe in Oostflakkeeworkshop djembe in Oud-Beijerlandworkshop djembe in Ouderkerkworkshop djembe in Papendrechtworkshop djembe in Pijnacker-Nootdorpworkshop djembe in Ridderkerkworkshop djembe in Rijnwoudeworkshop djembe in Rijswijkworkshop djembe in Rotterdamworkshop djembe in Schiedamworkshop djembe in Schoonhovenworkshop djembe in Sliedrechtworkshop djembe in Spijkenisseworkshop djembe in Strijenworkshop djembe in Teylingenworkshop djembe in Vlaardingenworkshop djembe in Vlistworkshop djembe in Voorschotenworkshop djembe in Waddinxveenworkshop djembe in Wassenaarworkshop djembe in Westlandworkshop djembe in Westvoorneworkshop djembe in Zederikworkshop djembe in Zoetermeerworkshop djembe in Zoeterwoudeworkshop djembe in Zuidplasworkshop djembe in Zwijndrechtworkshop djembe in Aalsmeerworkshop djembe in Alkmaarworkshop djembe in Amstelveenworkshop djembe in Amsterdamworkshop djembe in Anna Paulownaworkshop djembe in Beemster

workshop djembe in Bergenworkshop djembe in Beverwijkworkshop djembe in Blaricumworkshop djembe in Bloemendaalworkshop djembe in Bussumworkshop djembe in Castricumworkshop djembe in Den Helder,workshop djembe in Diemen,workshop djembe in Drechterland,workshop djembe in Edam-Volendam,workshop djembe in Enkhuizen,workshop djembe in Graft-De Rijp,workshop djembe in Haarlem,workshop djembe in Haarlemmerliede en Spaarnwoude,workshop djembe in Haarlemmermeer,workshop djembe in Harenkarspel,workshop djembe in Heemskerk,workshop djembe in Heemstede,workshop djembe in Heerhugowaard,workshop djembe in Heiloo,workshop djembe in Hilversum,workshop djembe in Hoorn,workshop djembe in Huizenworkshop djembe in Koggenlandworkshop djembe in Landsmeer,workshop djembe in Langedijkworkshop djembe in Larenworkshop djembe in Medemblikworkshop djembe in Muidenworkshop djembe in Naardenworkshop djembe in Niedorpworkshop djembe in Oostzaanworkshop djembe in Opmeerworkshop djembe in Ouder-Amstelworkshop djembe in Purmerendworkshop djembe in Schagenworkshop djembe in Schermerworkshop djembe in Stede Broecworkshop djembe in Texelworkshop djembe in Uitgeestworkshop djembe in Uithoornworkshop djembe in Velsenworkshop djembe in Waterlandworkshop djembe in Weespworkshop djembe in Wieringenworkshop djembe in Wieringermeerworkshop djembe in Wijdemerenworkshop djembe in Wormerlandworkshop djembe in Zaanstadworkshop djembe in Zandvoortworkshop djembe in Zeevangworkshop djembe in Zijpe,workshop djembe in 's-Hertogenbosch,workshop djembe in Aalburg,workshop djembe in Alphen-Chaam,workshop djembe in Asten,workshop djembe in Baarle-Nassau,workshop djembe in Bergeijk,workshop djembe in Bergen op Zoom,workshop djembe in Bernheze,workshop djembe in Best,workshop djembe in Bladel,workshop djembe in Boekel,workshop djembe in Boxmeer,workshop djembe in Boxtel,workshop djembe in Breda,workshop djembe in Cranendonck,workshop djembe in Cuijk,

workshop djembe in Deurne
,workshop djembe in Dongen,workshop djembe in Drimmelen,workshop djembe in Eersel,workshop djembe in Eindhoven,workshop djembe in Etten-Leur,workshop djembe in Geertruidenberg,workshop djembe in Geldrop-Mierlo,workshop djembe in Gemert-Bakel,workshop djembe in Gilze en Rijen,workshop djembe in Goirle,workshop djembe in Grave,workshop djembe in Haaren,workshop djembe in Halderberge,workshop djembe in Heeze-Leende,workshop djembe in Helmond,workshop djembe in Heusden,workshop djembe in Hilvarenbeek,workshop djembe in Laarbeek,workshop djembe in Landerd,workshop djembe in Loon op Zand,workshop djembe in Maasdonk,workshop djembe in Mill en Sint Hubert,workshop djembe in Moerdijk,workshop djembe in Nuenen, Gerwen en Nederwetten,workshop djembe in Oirschot,workshop djembe in Oisterwijk,workshop djembe in Oosterhout,workshop djembe in Oss,workshop djembe in Reusel-De Mierden,workshop djembe in Roosendaal,workshop djembe in Rucphen,workshop djembe in Schijndel,workshop djembe in Sint Anthonis,workshop djembe in Sint-Michielsgestelworkshop djembe in Sint-Oedenrodeworkshop djembe in Somerenworkshop djembe in Son en Breugelworkshop djembe in Steenbergenworkshop djembe in Tilburgworkshop djembe in Udenworkshop djembe in Valkenswaardworkshop djembe in Veghelworkshop djembe in Veldhovenworkshop djembe in Vughtworkshop djembe in Waalreworkshop djembe in Waalwijkworkshop djembe in Werkendamworkshop djembe in Woensdrechtworkshop djembe in Woudrichemworkshop djembe in Zundertworkshop djembe in Almeloworkshop djembe in Borneworkshop djembe in Dalfsen,workshop djembe in Dinkellandworkshop djembe in Deventerworkshop djembe in Enschedeworkshop djembe in Haaksbergenworkshop djembe in Hardenberg, workshop djembe in Hellendoornworkshop djembe in Hengeloworkshop djembe in Hof van Twenteworkshop djembe in Kampenworkshop djembe in Losserworkshop djembe in Oldenzaalworkshop djembe in Olst-Wijheworkshop djembe in Ommenworkshop djembe in Raalte

workshop djembe in Rijssen-Holtenworkshop djembe in Staphorstworkshop djembe in Steenwijkerlandworkshop djembe in Tubbergenworkshop djembe in Twenterandworkshop djembe in Wierdenworkshop djembe in Zwartewaterlandworkshop djembe in Zwolleworkshop djembe in Almere,workshop djembe in Dronten,workshop djembe in Lelystad,workshop djembe in Noordoostpolder,workshop djembe in Urk,workshop djembe in Zeewolde,workshop djembe in Axel,workshop djembe in Borsele,workshop djembe in Goes,workshop djembe in Hulst,workshop djembe in Kapelle,workshop djembe in Middelburg,workshop djembe in Noord-Beveland,workshop djembe in Oost-Souburg,workshop djembe in Reimerswaal,workshop djembe in Schouwen-Duiveland,workshop djembe in Sluis,workshop djembe in Terneuzen,workshop djembe in Tholen,workshop djembe in Veere,workshop djembe in Vlissingen,workshop djembe in Zierikzee,workshop djembe in Beek,workshop djembe in Beesel,workshop djembe in Bergen,workshop djembe in Brunssum,workshop djembe in Echt-Susteren,workshop djembe in Eijsden-Margratenworkshop djembe in Gennep,workshop djembe in Gulpen-Wittem,workshop djembe in Heerlen,workshop djembe in Horst aan de Maas,workshop djembe in Kerkrade,workshop djembe in Landgraaf,workshop djembe in Leudal,workshop djembe in Maasgouw,workshop djembe in Maastricht,workshop djembe in Meerssen,workshop djembe in Mook en Middelaar,workshop djembe in Nederweert,workshop djembe in Nuth,workshop djembe in Onderbanken,workshop djembe in Peel en Maas,workshop djembe in Roerdalen,workshop djembe in Roermond,workshop djembe in Schinnen,workshop djembe in Simpelveld,workshop djembe in Sittard-Geleen,workshop djembe in Stein,workshop djembe in Vaals,workshop djembe in Valkenburg aan de Geul,workshop djembe in Venlo,workshop djembe in Venray,workshop djembe in Voerendaal,workshop djembe in Weert,workshop djembe in Abcoude,workshop djembe in Amersfoort,workshop djembe in Bunnik,workshop djembe in Bunschoten,workshop djembe in De Bilt,workshop djembe in De Ronde Venen,workshop djembe in Eemnes,workshop djembe in Renswoude,

workshop djembe in Rhenen
,workshop djembe in Soest,workshop djembe in Stichtse Vecht,workshop djembe in Utrecht,workshop djembe in Utrechtse Heuvelrug,workshop djembe in Houten,workshop djembe in Ijsselstein,workshop djembe in Leusden,workshop djembe in Lopik,workshop djembe in Montfoort,workshop djembe in Nieuwegein,workshop djembe in Oudewater,workshop djembe in Veenendaal,workshop djembe in Vianen,workshop djembe in Wijk bij Duurstede,workshop djembe in Woerden,workshop djembe in Woudenberg,workshop djembe in Zeist,workshop djembe in Achterberg,workshop djembe in Achterwetering,workshop djembe in Achthoven,workshop djembe in Amerongen,workshop djembe in Austerlitz,workshop djembe in Baambrugge,workshop djembe in Baarn,workshop djembe in Benschop,workshop djembe in Spakenburg,workshop djembe in De Birkt,workshop djembe in Bilthoven,workshop djembe in Blokland,workshop djembe in Bosch en Duin,workshop djembe in Breudijk,workshop djembe in Breukelen,workshop djembe in Buurtsdijk,workshop djembe in Cabauw,workshop djembe in Cattenbroek,workshop djembe in Cothen,workshop djembe in Den Dolder,workshop djembe in Diemerbroek,workshop djembe in Doorn,workshop djembe in Driebergen,workshop djembe in Rijsenburg,workshop djembe in Achtkarspelen,workshop djembe in Ameland,workshop djembe in Het Bildt,workshop djembe in Boornsterhem,workshop djembe in Dantumadeel,workshop djembe in Dongeradeel,workshop djembe in Ferwerderadeel,workshop djembe in Franekeradeel,workshop djembe in Gaasterland-Sloten,workshop djembe in Harlingen,workshop djembe in Heerenveen,workshop djembe in Kollumerland en Nieuwkruisland,workshop djembe in Leeuwarden,workshop djembe in Leeuwarderadeel,workshop djembe in Lemsterland,workshop djembe in Littenseradeel,workshop djembe in Menaldumadeel,workshop djembe in Ooststellingwerf,workshop djembe in Opsterland,workshop djembe in Schiermonnikoog,workshop djembe in Skarsterlân,workshop djembe in Smallingerland,workshop djembe in Súdwest-Fryslânworkshop djembe in Terschelling,workshop djembe in Tietjerksteradeel,workshop djembe in Vlieland,workshop djembe in Weststellingwerf,workshop djembe in Aalten,workshop djembe in Apeldoorn,

workshop djembe in Arnhem,workshop djembe in Barneveld,workshop djembe in Berkelland,workshop djembe in Beuningen,workshop djembe in Bronckhorst,workshop djembe in Brummen,workshop djembe in Buren,workshop djembe in Culemborg,workshop djembe in Doesburg,workshop djembe in Doetinchem,workshop djembe in Druten,workshop djembe in Duiven,workshop djembe in Ede,workshop djembe in Elburg,workshop djembe in Ermelo,workshop djembe in Geldermalsen,workshop djembe in Groesbeek,workshop djembe in Harderwijk,workshop djembe in Hattem,workshop djembe in Heerde,workshop djembe in Heumen,workshop djembe in Lingewaal,workshop djembe in Lingewaard,workshop djembe in Lochem,workshop djembe in Maasdriel,workshop djembe in Millingen aan de Rijn,workshop djembe in Montferland,workshop djembe in Neder-Betuwe,workshop djembe in Neerijnen,workshop djembe in Nijkerk,workshop djembe in Nijmegen,workshop djembe in Nunspeet,workshop djembe in Oldebroek,workshop djembe in Oost Gelre,workshop djembe in Oude Ijsselstreek,workshop djembe in Overbetuwe,workshop djembe in Putten,workshop djembe in Renkum,workshop djembe in Rheden,workshop djembe in Rijnwaarden,workshop djembe in Rozendaal,workshop djembe in Scherpenzeel,workshop djembe in Tiel,workshop djembe in Ubbergen,workshop djembe in Voorst,workshop djembe in Wageningen,workshop djembe in West Maas en Waal,workshop djembe in Westervoort,workshop djembe in Wijchen,workshop djembe in Winterswijk,workshop djembe in Zaltbommel,workshop djembe in Zevenaar,workshop djembe in Zutphen,workshop djembe in Aa en Hunze,workshop djembe in Assen,workshop djembe in Borger-Odoorn,workshop djembe in Coevorden,workshop djembe in Emmen,workshop djembe in Hoogeveen,workshop djembe in Meppel,workshop djembe in Midden-Drenthe,workshop djembe in Noordenveld,workshop djembe in Tynaarlo,workshop djembe in Westerveld,workshop djembe in De Wolden.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE
workshop djembe in Brusselworkshop djembe in Antwerpen,workshop djembe in Gent,workshop djembe in Charleroi,workshop djembe in Luik,workshop djembe in Brugge,workshop djembe in Namen,workshop djembe in Leuven,workshop djembe in Bergen,workshop djembe in Mechelen,workshop djembe in Aalst,workshop djembe in La Louvière,workshop djembe in Kortrijk,workshop djembe in Hasselt,workshop djembe in Sint-Niklaas,workshop djembe in Oostende,workshop djembe in Doornik,workshop djembe in Genk,workshop djembe in Seraing,workshop djembe in Roeselare,workshop djembe in Moeskroen,workshop djembe in Verviers,workshop djembe in Dendermonde,workshop djembe in Beringen,workshop djembe in Turnhout,workshop djembe in Vilvoorde,workshop djembe in Lokeren,workshop djembe in Sint-Truiden,workshop djembe in Herstal,workshop djembe in Geelworkshop djembe in Ninove,workshop djembe in Halle,workshop djembe in Waregem,workshop djembe in Châtelet,workshop djembe in Ieper,workshop djembe in Lier,workshop djembe in Lommel,workshop djembe in Waver,workshop djembe in Binche,workshop djembe in Tienen,workshop djembe in Menen,workshop djembe in Geraardsbergen,workshop djembe in Bilzen,workshop djembe in Ottignies-Louvain-la-Neuve,workshop djembe in Tongeren,workshop djembe in Oudenaarde,workshop djembe in Deinze,workshop djembe in Aarschot,workshop djembe in Aat,workshop djembe in Aarlenworkshop djembe in Herentals,workshop djembe in Izegem,workshop djembe in Harelbeke,workshop djembe in Nijvel,workshop djembe in Zinnik,workshop djembe in Andenne,workshop djembe in Ronse,workshop djembe in Zottegem,workshop djembe in Mortsel,workshop djembe in Maaseik, , workshop djembe in Gembloers,workshop djembe in Diest,workshop djembe in Saint-Ghislain,workshop djembe in Fleurus,workshop djembe in Scherpenheuvel-Zichem,workshop djembe in 's-Gravenbrakel,workshop djembe in Hoei,workshop djembe in Hoogstraten,workshop djembe in Eeklo,workshop djembe in Torhout,workshop djembe in Poperinge,workshop djembe in Dilsen-Stokkem,workshop djembe in Tielt,

workshop djembe in Blankenberge,workshop djembe in Eupen,workshop djembe in Lessen,workshop djembe in Wervik,workshop djembe in Walcourt,workshop djembe in Komen-Waasten,workshop djembe in Marche-en-Famenne.

workshop djembe in Aartselaarworkshop djembe in Antwerpenworkshop djembe in Arendonkworkshop djembe in Baarle-Hertogworkshop djembe in Balenworkshop djembe in Beerseworkshop djembe in Berlaarworkshop djembe in Boechoutworkshop djembe in Bonheidenworkshop djembe in Boomworkshop djembe in Bornemworkshop djembe in Borsbeekworkshop djembe in Brasschaatworkshop djembe in Brechtworkshop djembe in Desselworkshop djembe in Duffelworkshop djembe in Edegemworkshop djembe in Essenworkshop djembe in Geelworkshop djembe in Grobbendonkworkshop djembe in Heist-op-den-Bergworkshop djembe in Hemiksemworkshop djembe in Herentalsworkshop djembe in Herenthoutworkshop djembe in Herseltworkshop djembe in Hoogstratenworkshop djembe in Hoveworkshop djembe in Hulshoutworkshop djembe in Kalmthoutworkshop djembe in Kapellenworkshop djembe in Kasterleeworkshop djembe in Kontichworkshop djembe in Laakdalworkshop djembe in Lierworkshop djembe in Lilleworkshop djembe in Lintworkshop djembe in Malleworkshop djembe in Mechelenworkshop djembe in Meerhoutworkshop djembe in Merksplasworkshop djembe in Molworkshop djembe in Mortselworkshop djembe in Nielworkshop djembe in Nijlenworkshop djembe in Olenworkshop djembe in Oud-Turnhoutworkshop djembe in Putteworkshop djembe in Puursworkshop djembe in Ranstworkshop djembe in Ravelsworkshop djembe in Retieworkshop djembe in Rijkevorselworkshop djembe in Rumstworkshop djembe in Schelleworkshop djembe in Schildeworkshop djembe in Schotenworkshop djembe in Sint-Amandsworkshop djembe in Sint-Katelijne-Waverworkshop djembe in Stabroekworkshop djembe in Turnhout, workshop djembe in Vorselaarworkshop djembe in Vosselaarworkshop djembe in Westerloworkshop djembe in Wijnegemworkshop djembe in Willebroekworkshop djembe in Wommelgemworkshop djembe in Wuustwezelworkshop djembe in Zandhovenworkshop djembe in Zoerselworkshop djembe in Zwijndrechtworkshop djembe in Gent

workshop djembe in Brusselworkshop djembe in Bruggeworkshop djembe in Leuvenworkshop djembe in Aalstworkshop djembe in Kortrijkworkshop djembe in Hasseltszalsa workshop in Sint-Niklaasworkshop djembe in Oostendeworkshop djembe in Genkworkshop djembe in Doornikworkshop djembe in Roeselareworkshop djembe in Moeskroenworkshop djembe in Lokerenworkshop djembe in Sint-Truidenworkshop djembe in Mariakerkeworkshop djembe in Drongenworkshop djembe in Wondelgemworkshop djembe in Sint-Amandsbergworkshop djembe in Oostakkerworkshop djembe in Ledebergworkshop djembe in Gentbruggeworkshop djembe in Afsneeworkshop djembe in Sint-Denijs-Westremworkshop djembe in Zwijnaardeworkshop djembe in Wachtebekeworkshop djembe in Lochristiworkshop djembe in Destelbergenworkshop djembe in Melleworkshop djembe in Merelbekeworkshop djembe in Heusdenworkshop djembe in Zevergemworkshop djembe in De Pinteworkshop djembe in Sint-Martens-Latemworkshop djembe in Sint-Martens-Leerneworkshop djembe in Deinzeworkshop djembe in Vosselareworkshop djembe in Neveleworkshop djembe in Landegemworkshop djembe in Merendreeworkshop djembe in Alkenworkshop djembe in Asworkshop djembe in Beringenworkshop djembe in Bilzenworkshop djembe in Bocholtworkshop djembe in Borgloonworkshop djembe in Breeworkshop djembe in Diepenbeekworkshop djembe in Dilsen-Stokkemworkshop djembe in Genkworkshop djembe in Gingelomworkshop djembe in Halenworkshop djembe in Hamworkshop djembe in Hamont-Achelworkshop djembe in Hechtel-Ekselworkshop djembe in Heersworkshop djembe in Herk-de-Stadworkshop djembe in Herstappeworkshop djembe in Heusden-Zolderworkshop djembe in Hoeseltworkshop djembe in Houthalen-Helchterenworkshop djembe in Kinrooiworkshop djembe in Kortessemworkshop djembe in Lanakenworkshop djembe in Leopoldsburgworkshop djembe in Lommel

workshop djembe in Lummen
workshop djembe in Maaseikworkshop djembe in Maasmechelenworkshop djembe in Meeuwen-Gruitrodeworkshop djembe in Neerpeltworkshop djembe in Nieuwerkerkenworkshop djembe in Opglabbeekworkshop djembe in Overpeltworkshop djembe in Peerworkshop djembe in Riemstworkshop djembe in Sint-Truidenworkshop djembe in Tessenderloworkshop djembe in Tongerenworkshop djembe in Voerenworkshop djembe in Wellenworkshop djembe in Zonhovenworkshop djembe in Zutendaalworkshop djembe in Aarschotworkshop djembe in Affligemworkshop djembe in Asseworkshop djembe in Beerselworkshop djembe in Begijnendijkworkshop djembe in Bekkevoortworkshop djembe in Bertemworkshop djembe in Beverworkshop djembe in Bierbeekworkshop djembe in Boortmeerbeekworkshop djembe in Boutersemworkshop djembe in Diestworkshop djembe in Dilbeekworkshop djembe in Drogenbosworkshop djembe in Galmaardenworkshop djembe in Geetbetsworkshop djembe in Glabbeekworkshop djembe in Gooikworkshop djembe in Grimbergenworkshop djembe in Haachtworkshop djembe in Halleworkshop djembe in Herentworkshop djembe in Herneworkshop djembe in Hoegaardenworkshop djembe in Hoeilaartworkshop djembe in Holsbeekworkshop djembe in Huldenbergworkshop djembe in Kampenhoutworkshop djembe in Kapelle-op-den-Bosworkshop djembe in Keerbergenworkshop djembe in Kortenakenworkshop djembe in Kortenbergworkshop djembe in Kraainemworkshop djembe in Landenworkshop djembe in Lennikworkshop djembe in Liedekerkeworkshop djembe in Linkebeekworkshop djembe in Linterworkshop djembe in Londerzeelworkshop djembe in Lubbeekworkshop djembe in Machelenworkshop djembe in Meiseworkshop djembe in Merchtemworkshop djembe in Opwijkworkshop djembe in Oud-Heverleeworkshop djembe in Overijseworkshop djembe in Pepingenworkshop djembe in Roosdaal

workshop djembe in Rotselaar
workshop djembe in Scherpenheuvel-Zichemworkshop djembe in Sint-Genesius-Rodeworkshop djembe in Sint-Pieters-Leeuwworkshop djembe in Steenokkerzeelworkshop djembe in Ternatworkshop djembe in Tervurenworkshop djembe in Tielt-Wingeworkshop djembe in Tienenworkshop djembe in Tremeloworkshop djembe in Vilvoordeworkshop djembe in Wemmelworkshop djembe in Wezembeek-Oppemworkshop djembe in Zaventemworkshop djembe in Zemstworkshop djembe in Zoutleeuwworkshop djembe in Alveringemworkshop djembe in Anzegemworkshop djembe in Ardooieworkshop djembe in Avelgemworkshop djembe in Beernemworkshop djembe in Blankenbergeworkshop djembe in Bredeneworkshop djembe in Dammeworkshop djembe in De Haanworkshop djembe in De Panneworkshop djembe in Deerlijkworkshop djembe in Dentergemworkshop djembe in Diksmuideworkshop djembe in Gistelworkshop djembe in Harelbekeworkshop djembe in Heuvellandworkshop djembe in Hoogledeworkshop djembe in Houthulstworkshop djembe in Ichtegemworkshop djembe in Ieperworkshop djembe in Ingelmunsterworkshop djembe in Izegemworkshop djembe in Jabbekeworkshop djembe in Knokke-Heistworkshop djembe in Koekelareworkshop djembe in Koksijdeworkshop djembe in Kortemarkworkshop djembe in Kortrijkworkshop djembe in Kuurneworkshop djembe in Langemark-Poelkapelleworkshop djembe in Ledegemworkshop djembe in Lendeledeworkshop djembe in Lichterveldeworkshop djembe in Lo-Reningeworkshop djembe in Menenworkshop djembe in Mesenworkshop djembe in Meulebekeworkshop djembe in Middelkerkeworkshop djembe in Moorsledeworkshop djembe in Nieuwpoortworkshop djembe in Oostendeworkshop djembe in Oostkampworkshop djembe in Oostrozebekeworkshop djembe in Oudenburgworkshop djembe in Pittemworkshop djembe in Poperingeworkshop djembe in Roeselareworkshop djembe in Ruiseledeworkshop djembe in Spiere-Helkijn

workshop djembe in Stadenworkshop djembe in Tieltworkshop djembe in Torhoutworkshop djembe in Veurneworkshop djembe in Vleterenworkshop djembe in Waregemworkshop djembe in Wervikworkshop djembe in Wevelgemworkshop djembe in Wielsbekeworkshop djembe in Wingeneworkshop djembe in Zedelgemworkshop djembe in Zonnebekeworkshop djembe in Zuienkerkeworkshop djembe in Zwevegemworkshop djembe in Aarlenworkshop djembe in Attertworkshop djembe in Aubangeworkshop djembe in Bastenakenworkshop djembe in Bertogneworkshop djembe in Bertrixworkshop djembe in Bouillonworkshop djembe in Chinyworkshop djembe in Daverdisseworkshop djembe in Durbuyworkshop djembe in Érezéeworkshop djembe in Étalleworkshop djembe in Fauvillersworkshop djembe in Florenvilleworkshop djembe in Gouvyworkshop djembe in Habayworkshop djembe in Herbeumontworkshop djembe in Hottonworkshop djembe in Houffalizeworkshop djembe in La Roche-en-Ardenneworkshop djembe in Légliseworkshop djembe in Libinworkshop djembe in Libramont-Chevignyworkshop djembe in Manhayworkshop djembe in Marche-en-Famenneworkshop djembe in Martelangeworkshop djembe in Meix-devant-Virtonworkshop djembe in Messancyworkshop djembe in Mussonworkshop djembe in Nassogneworkshop djembe in Neufchâteauworkshop djembe in Paliseulworkshop djembe in Rendeuxworkshop djembe in Rouvroyworkshop djembe in Sainte-Odeworkshop djembe in Saint-Hubertworkshop djembe in Saint-Légerworkshop djembe in Tellinworkshop djembe in Tennevilleworkshop djembe in Tintignyworkshop djembe in Vaux-sur-Sûreworkshop djembe in Vielsalmworkshop djembe in Virtonworkshop djembe in Wellinworkshop djembe in Aiseau-Preslesworkshop djembe in Anderluesworkshop djembe in Antoingworkshop djembe in Aatworkshop djembe in Beaumontworkshop djembe in Belœilworkshop djembe in Bernissart, 

workshop djembe in Binche
workshop djembe in Boussuworkshop djembe in 's-Gravenbrakelworkshop djembe in Brugeletteworkshop djembe in Brunehautworkshop djembe in Cellesworkshop djembe in Chapelle-lez-Herlaimontworkshop djembe in Charleroiworkshop djembe in Châtelet.

DGE_BE_NL_LIV_AFRIKAANSEBAND|
LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_GROEPSUITJES|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_SCHOOLUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMBUILDING|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMEVENT|LIV_AFRIKAANSEBAND_TEAMUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_THEMAFEESTEN|LIV_AFRIKAANSEBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_AFRIKAANSEBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_LIV_SALSABAND|
LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJE|LIV_SALSABAND_AFDELINGSUITJES|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_SALSABAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJE|LIV_SALSABAND_GROEPSUITJES|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEEST|LIV_SALSABAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_SALSABAND_SCHOOLUITJE|LIV_SALSABAND_TEAMBUILDING|LIV_SALSABAND_TEAMEVENT|LIV_SALSABAND_TEAMUITJE|LIV_SALSABAND_THEMAFEEST|LIV_SALSABAND_THEMAFEESTEN|LIV_SALSABAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENDAG|LIV_SALSABAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_SALSABAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND|
LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_AFDELINGSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_BEDRIJFSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_GROEPSUITJES|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_PERSONEELSFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_SCHOOLUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMBUILDING|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMEVENT|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_TEAMUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_THEMAFEESTEN|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VERJAARDAGSFEEST|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENDAG|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIENDINNENUITJE|LIV_ACHTERGRONDMUZIEKBAND_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_SHW_VUURSPUWSHOW|
SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_GROEPSUITJES|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMBUILDING|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMEVENT|SHW_VUURSPUWSHOW_TEAMUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_VUURSPUWSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_VUURSPUWSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_SHW_LIMBOSHOW|
SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_AFDELINGSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_BEDRIJFSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJE|SHW_LIMBOSHOW_GROEPSUITJES|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_PERSONEELSFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_SCHOOLUITJE|SHW_LIMBOSHOW_TEAMBUILDING|SHW_LIMBOSHOW_TEAMEVENT|SHW_LIMBOSHOW_TEAMUITJE|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEEST|SHW_LIMBOSHOW_THEMAFEESTEN|SHW_LIMBOSHOW_VERJAARDAGSFEEST|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENDAG|SHW_LIMBOSHOW_VRIENDINNENUITJE|SHW_LIMBOSHOW_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEDANS|
OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE|
OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_AFDELINGSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_BEDRIJFSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_GROEPSUITJES|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_PERSONEELSFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_SCHOOLUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMBUILDING|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMEVENT|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_TEAMUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_THEMAFEESTEN|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VERJAARDAGSFEEST|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENDAG|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIENDINNENUITJE|OPT_AFRIKAANSEPERCUSSIE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS|
OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_AFDELINGSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_GROEPSUITJES|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_SCHOOLUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMBUILDING|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMEVENT|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_TEAMUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_THEMAFEESTEN|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENDAG|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|OPT_BRAZILIAANSESAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_EDU_AFRIKAANSEDANS|
EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_DANSWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_ACTIVITEITDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CULTUURDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_WORKSHOPDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVWORKSHOP|EDU_AFRIKAANSEDANS_CKVLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLEVENEMENT|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_BREAKDANCE|
EDU_BREAKDANCE_DANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVDAG|EDU_BREAKDANCE_CULTUURDAG|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_BREAKDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_BREAKDANCE_CKVLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_BREAKDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_COUNTRYLINEDANCE|
EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CULTUURDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_COUNTRYLINEDANCE_CKVLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_SALSADANSEN|
EDU_SALSADANSEN_DANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_DANSWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_ACTIVITEITDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVDAG|EDU_SALSADANSEN_CULTUURDAG|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_WORKSHOPDAG|EDU_SALSADANSEN_CKVWORKSHOP|EDU_SALSADANSEN_CKVLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLUITJE|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLEVENEMENT|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_SALSADANSEN_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_STREETDANCE|
EDU_STREETDANCE_DANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_DANSWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_ACTIVITEITDAG|EDU_STREETDANCE_CKVDAG|EDU_STREETDANCE_CULTUURDAG|EDU_STREETDANCE_WORKSHOP|EDU_STREETDANCE_WORKSHOPDAG|EDU_STREETDANCE_CKVWORKSHOP|EDU_STREETDANCE_CKVLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|EDU_STREETDANCE_SCHOOLFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENT|EDU_STREETDANCE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_STREETDANCE _SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_STREETDANCE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSLESSEN|EDU_STREETDANCE_SCHOOLDANSWORKSHOP.

DGE_BE_NL_EDU_DJEMBE|
EDU_DJEMBE_MUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_MUZIEKWORKSHOP|EDU_DJEMBE_ACTIVITEITDAG|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVDAG|EDU_DJEMBE_CULTUURDAG|EDU_DJEMBE_WORKSHOP|EDU_DJEMBE_WORKSHOPDAG|EDU_DJEMBE_CKVWORKSHOP|EDU_DJEMBE_MUZIEKCKVLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLUITJE|EDU_DJEMBE_SCHOOLFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLEVENEMENT|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEEST|EDU_DJEMBE_SCHOOLTHEMAFEESTEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLGROEPSLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLCULTURELEDAG|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKLESSEN|EDU_DJEMBE_SCHOOLMUZIEKWORKSHOP.

DGE_BE_NL_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_COCKTAILSMIXEN|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_AFRIKAANSEDANS|
WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJES|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_SCHOOLUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMBUILDING|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMEVENT|WS_AFRIKAANSEDANS_TEAMUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_THEMAFEESTEN|WS_AFRIKAANSEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_ARGENTIJNSETANGO|
WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_AFDELINGSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_BEDRIJFSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_GROEPSUITJES|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_PERSONEELSFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_SCHOOLUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMBUILDING|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMEVENT|WS_ARGENTIJNSETANGO_TEAMUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_THEMAFEESTEN|WS_ARGENTIJNSETANGO_VERJAARDAGSFEEST|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENDAG|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIENDINNENUITJE|WS_ARGENTIJNSETANGO_VRIJGEZELLENFEESTEN

DGE_BE_NL_WS_AXEBAHIA|
WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJE|WS_AXEBAHIA_AFDELINGSUITJES|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEEST|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_BEDRIJFSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|WS_AXEBAHIA_GROEPSUITJES|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEEST|WS_AXEBAHIA_PERSONEELSFEESTEN|WS_AXEBAHIA_SCHOOLUITJE|WS_AXEBAHIA_TEAMBUILDING|WS_AXEBAHIA_TEAMEVENT|WS_AXEBAHIA_TEAMUITJE|WS_AXEBAHIA_THEMAFEEST|WS_AXEBAHIA_THEMAFEESTEN|WS_AXEBAHIA_VERJAARDAGSFEEST|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENDAG|WS_AXEBAHIA_VRIENDINNENUITJE|WS_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BACHATA|
WS_BACHATA_AFDELINGSUITJE|WS_BACHATA_AFDELINGSUITJES|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEEST|WS_BACHATA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BACHATA_BEDRIJFSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJE|WS_BACHATA_GROEPSUITJES|WS_BACHATA_PERSONEELSFEEST|WS_BACHATA_PERSONEELSFEESTEN|WS_BACHATA_SCHOOLUITJE|WS_BACHATA_TEAMBUILDING|WS_BACHATA_TEAMEVENT|WS_BACHATA_TEAMUITJE|WS_BACHATA_THEMAFEEST|WS_BACHATA_THEMAFEESTEN|WS_BACHATA_VERJAARDAGSFEEST|WS_BACHATA_VRIENDINNENDAG|WS_BACHATA_VRIENDINNENUITJE|WS_BACHATA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BOLLYWOOD|
WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJE|WS_BOLLYWOOD_AFDELINGSUITJES|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEEST|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_BEDRIJFSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJE|WS_BOLLYWOOD_GROEPSUITJES|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEEST|WS_BOLLYWOOD_PERSONEELSFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_SCHOOLUITJE|WS_BOLLYWOOD_TEAMBUILDING|WS_BOLLYWOOD_TEAMEVENT|WS_BOLLYWOOD_TEAMUITJE|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEEST|WS_BOLLYWOOD_THEMAFEESTEN|WS_BOLLYWOOD_VERJAARDAGSFEEST|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENDAG|WS_BOLLYWOOD_VRIENDINNENUITJE|WS_BOLLYWOOD_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BREAKDANCE|
WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_BREAKDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJE|WS_BREAKDANCE_GROEPSUITJES|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_BREAKDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_BREAKDANCE_SCHOOLUITJE|WS_BREAKDANCE_TEAMBUILDING|WS_BREAKDANCE_TEAMEVENT|WS_BREAKDANCE_TEAMUITJE|WS_BREAKDANCE_THEMAFEEST|WS_BREAKDANCE_THEMAFEESTEN|WS_BREAKDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_BREAKDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_BREAKDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_BUIKDANS|
WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJE|WS_BUIKDANS_AFDELINGSUITJES|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_BUIKDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJE|WS_BUIKDANS_GROEPSUITJES|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEEST|WS_BUIKDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_BUIKDANS_SCHOOLUITJE|WS_BUIKDANS_TEAMBUILDING|WS_BUIKDANS_TEAMEVENT|WS_BUIKDANS_TEAMUITJE|WS_BUIKDANS_THEMAFEEST|WS_BUIKDANS_THEMAFEESTEN|WS_BUIKDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENDAG|WS_BUIKDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_CAPOEIRA|
WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJE|WS_CAPOEIRA_AFDELINGSUITJES|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEEST|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_BEDRIJFSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJE|WS_CAPOEIRA_GROEPSUITJES|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEEST|WS_CAPOEIRA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CAPOEIRA_SCHOOLUITJE|WS_CAPOEIRA_TEAMBUILDING|WS_CAPOEIRA_TEAMEVENT|WS_CAPOEIRA_TEAMUITJE|WS_CAPOEIRA_THEMAFEEST|WS_CAPOEIRA_THEMAFEESTEN|WS_CAPOEIRA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENDAG|WS_CAPOEIRA_VRIENDINNENUITJE|WS_CAPOEIRA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_CHACHACHA|
WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJE|WS_CHACHACHA_AFDELINGSUITJES|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEEST|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_CHACHACHA_BEDRIJFSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJE|WS_CHACHACHA_GROEPSUITJES|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEEST|WS_CHACHACHA_PERSONEELSFEESTEN|WS_CHACHACHA_SCHOOLUITJE|WS_CHACHACHA_TEAMBUILDING|WS_CHACHACHA_TEAMEVENT|WS_CHACHACHA_TEAMUITJE|WS_CHACHACHA_THEMAFEEST|WS_CHACHACHA_THEMAFEESTEN|WS_CHACHACHA_VERJAARDAGSFEEST|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENDAG|WS_CHACHACHA_VRIENDINNENUITJE|WS_CHACHACHA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_FLAMENCODANS|
WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJE|WS_FLAMENCODANS_AFDELINGSUITJES|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEEST|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_BEDRIJFSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJE|WS_FLAMENCODANS_GROEPSUITJES|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEEST|WS_FLAMENCODANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_SCHOOLUITJE|WS_FLAMENCODANS_TEAMBUILDING|WS_FLAMENCODANS_TEAMEVENT|WS_FLAMENCODANS_TEAMUITJE|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEEST|WS_FLAMENCODANS_THEMAFEESTEN|WS_FLAMENCODANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENDAG|WS_FLAMENCODANS_VRIENDINNENUITJE|WS_FLAMENCODANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_LIMBODANCE|
WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJE|WS_LIMBODANCE_AFDELINGSUITJES|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|WS_LIMBODANCE_GROEPSUITJES|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEEST|WS_LIMBODANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_LIMBODANCE_SCHOOLUITJE|WS_LIMBODANCE_TEAMBUILDING|WS_LIMBODANCE_TEAMEVENT|WS_LIMBODANCE_TEAMUITJE|WS_LIMBODANCE_THEMAFEEST|WS_LIMBODANCE_THEMAFEESTEN|WS_LIMBODANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENDAG|WS_LIMBODANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_MERENGUE|
WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJE|WS_MERENGUE_AFDELINGSUITJES|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEEST|WS_MERENGUE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_MERENGUE_BEDRIJFSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJE|WS_MERENGUE_GROEPSUITJES|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEEST|WS_MERENGUE_PERSONEELSFEESTEN|WS_MERENGUE_SCHOOLUITJE|WS_MERENGUE_TEAMBUILDING|WS_MERENGUE_TEAMEVENT|WS_MERENGUE_TEAMUITJE|WS_MERENGUE_THEMAFEEST|WS_MERENGUE_THEMAFEESTEN|WS_MERENGUE_VERJAARDAGSFEEST|WS_MERENGUE_VRIENDINNENDAG|WS_MERENGUE_VRIENDINNENUITJE|WS_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_PAALDANSEN|
WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJE|WS_PAALDANSEN_AFDELINGSUITJES|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEEST|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_BEDRIJFSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|WS_PAALDANSEN_GROEPSUITJES|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEEST|WS_PAALDANSEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_PAALDANSEN_SCHOOLUITJE|WS_PAALDANSEN_TEAMBUILDING|WS_PAALDANSEN_TEAMEVENT|WS_PAALDANSEN_TEAMUITJE|WS_PAALDANSEN_THEMAFEEST|WS_PAALDANSEN_THEMAFEESTEN|WS_PAALDANSEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENDAG|WS_PAALDANSEN_VRIENDINNENUITJE|WS_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_REGGAETON|
WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJE|WS_REGGAETON_AFDELINGSUITJES|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEEST|WS_REGGAETON_BEDRIJFSFEESTEN|WS_REGGAETON_BEDRIJFSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJE|WS_REGGAETON_GROEPSUITJES|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEEST|WS_REGGAETON_PERSONEELSFEESTEN|WS_REGGAETON_SCHOOLUITJE|WS_REGGAETON_TEAMBUILDING|WS_REGGAETON_TEAMEVENT|WS_REGGAETON_TEAMUITJE|WS_REGGAETON_THEMAFEEST|WS_REGGAETON_THEMAFEESTEN|WS_REGGAETON_VERJAARDAGSFEEST|WS_REGGAETON_VRIENDINNENDAG|WS_REGGAETON_VRIENDINNENUITJE|WS_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_SAMBADANS|
WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJE|WS_SAMBADANS_AFDELINGSUITJES|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEEST|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SAMBADANS_BEDRIJFSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJE|WS_SAMBADANS_GROEPSUITJES|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEEST|WS_SAMBADANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_SAMBADANS_SCHOOLUITJE|WS_SAMBADANS_TEAMBUILDING|WS_SAMBADANS_TEAMEVENT|WS_SAMBADANS_TEAMUITJE|WS_SAMBADANS_THEMAFEEST|WS_SAMBADANS_THEMAFEESTEN|WS_SAMBADANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENDAG|WS_SAMBADANS_VRIENDINNENUITJE|WS_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_STREETDANCE|
WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_STREETDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STREETDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJE|WS_STREETDANCE_GROEPSUITJES|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_STREETDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_STREETDANCE_SCHOOLUITJE|WS_STREETDANCE_TEAMBUILDING|WS_STREETDANCE_TEAMEVENT|WS_STREETDANCE_TEAMUITJE|WS_STREETDANCE_THEMAFEEST|WS_STREETDANCE_THEMAFEESTEN|WS_STREETDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_STREETDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_STRIPTEASEDANS|
WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_AFDELINGSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_BEDRIJFSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJES|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_PERSONEELSFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_SCHOOLUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMBUILDING|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMEVENT|WS_STRIPTEASEDANS_TEAMUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_THEMAFEESTEN|WS_STRIPTEASEDANS_VERJAARDAGSFEEST|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENDAG|WS_STRIPTEASEDANS_VRIENDINNENUITJE|WS_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_WS_ZOUK|
WS_ZOUK_AFDELINGSUITJE|WS_ZOUK_AFDELINGSUITJES|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEEST|WS_ZOUK_BEDRIJFSFEESTEN|WS_ZOUK_BEDRIJFSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJE|WS_ZOUK_GROEPSUITJES|WS_ZOUK_PERSONEELSFEEST|WS_ZOUK_PERSONEELSFEESTEN|WS_ZOUK_SCHOOLUITJE|WS_ZOUK_TEAMBUILDING|WS_ZOUK_TEAMEVENT|WS_ZOUK_TEAMUITJE|WS_ZOUK_THEMAFEEST|WS_ZOUK_THEMAFEESTEN|WS_ZOUK_VERJAARDAGSFEEST|WS_ZOUK_VRIENDINNENDAG|WS_ZOUK_VRIENDINNENUITJE|WS_ZOUK_VRIJGEZELLENFEESTEN.

DGE_BE_NL_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_AXEBAHIA|
VGZ_AXEBAHIA_GROEPSUITJE|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AXEBAHIA_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_LIMBODANCE|
VGZ_LIMBODANCE_GROEPSUITJE|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_LIMBODANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_MERENGUE|
VGZ_MERENGUE_GROEPSUITJE|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_MERENGUE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_REGGAETON|
VGZ_REGGAETON_GROEPSUITJE|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_REGGAETON_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_SAMBADANS|
VGZ_SAMBADANS_GROEPSUITJE|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_SAMBADANS_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_STREETDANCE|
VGZ_STREETDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STREETDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

DGE_BE_NL_VGZ_STRIPTEASEDANS|
VGZ_STRIPTEASEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_STRIPTEASEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnendag, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Djembé Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Djembé Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Djembe workshop?

Natuurlijk leer je hoe de djembe gespel moet worden, maar onze djembeworkshop is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze percussie workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

In Gent:
Hotel Harmony, Kraanlei 37, 9000 Gent [www.hotel-harmony.be]
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

maar wil je de workshop djembe houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Djembé Events alles in huis om een spetterende workshop djembe voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop trommelen of voor één van onze andere workshops.Beschrijving workshop Djembe
Ritmisch – passie – toegankelijk – vrolijk

Oorsprong en achtergrond
De Djembe (ook wel tamtam) is een trommel die zijn oorsprong vindt in West-Afrika. Van oorsprong is het een instrument dat bespeeld wordt door zogenaamde griots; families van beroeps muzikanten in West-Afrika.

Tegenwoordig echter treft men ook veel Djembe spelers onder het gewone volk aan. De Djembe staat bekend om de verscheidenheid in klanken die met dit instrument bereikt kunnen worden. De lage bas, de hoge, doordringende slap en de verschillende andere tonen geven het instrument een zeer eigen geluid en karakter. De tamtam wordt met de hand bespeeld, ongeveer op dezelfde manier als een conga en een bongo.

Inhoud van de workshop
De workshop percussie (Djembe) wordt gestart met een beknopte uitleg over het ontstaan en het gebruik van de Djembe.

Daarna beginnen we met eenvoudige ritmes, die gaandeweg de workshop steeds moeilijker worden.
Dat dit tot grote hilariteit kan leiden hoeven we vast niet uit te leggen! Geloof het of niet, maar aan het eind van de workshop bewijst jullie ritmisch samenspel dat je heel wat opgestoken hebt.

Je denkt geen ritmegevoel te hebben? Des te leuker is het om deze workshop bij te wonen; echt iedereen kan het leren en ook iedereen kan plezier maken.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele Djembe docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Djembe workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Djembe workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de Djembe workshop:
Mini- Djembe workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige muziek stuk

Super- Djembeworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere muziek stuk

Luxe- Percussie workshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde muziek stuk

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaanse dans en daarna een workshop trommelen op de djembe ). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk dance

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen hierdoor.

Prijs

Djembé Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Djembe workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie